Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők válaszát preferalom, Mennyire jönne ez nektek be?
A terv: az általam kiszemelt lányt meghódítani ,
Cél:nyári szünet végen felfedni magam ,
8 hetes próba lenne , mindig üzenetet adnék magamról ami közelebb vinne , társítva virág,csoki, saját kezű dolog ,vers stb...
Es végen olyan űzi másnap , hol találkozzunk es ott készítenek egy pikniket!
Szerintetek ez mennyire romantikus, es meg mit ajánlana tok 8 naphoz??
Hú, bennem nagyon vegyes érzelmeket váltana ki. Egyrészt kíváncsi lennék, reménykednék benne, hogy az csinálja mindezt, aki titokban nekem is nagyon bejön, plusz aranyosnak, kedvesnek tartanám, hogy ennyit fáradozik és saját kezű ajándékokkal lep meg, másrészt picit félnék is, nehogy valami pszichopata akarjon itt engem :D vagy nehogy csak valami poénkodás/fogadás legyen, mert ugye egy random valakitől kapom mindezt. Szóval tetszene, de lenne bennem egy kis "paranoia" is.:D
De a fenti véleményem csak akkor ér, ha jól értelmeztem a kérdést. Tehát a "ha én lennék az a csaj" szemszögből: Van egy srác, akivel valamelyest ismerjük egymást, de 2 hónapig csak anoniman csinálná a fentieket, szóval azt nem tudnám, hogy pontosan kiről van szó, aztán a végén elhívna és megmutatkozna, hogy "voilà, én vagyok a hódoló". Erről lenne szó?
Ja és azt kihagytam, hogy ha tényleg ismeritek egymást valamennyire, akkor azért írj olyanokat is az üzenetekbe, amiből tényleg rájöhet, hogy ti valójában azért némi ismeretségben álltok egymással. Ha meg csak látásból ismered, de ő téged nem, akkor ez a módszer szerintem felejtős, mert meg fog ijedni. Legalábbis én most magamból kiindulva így gondolom.
A találkára meg bevallom, nem tudom, hogy elmennék-e. Ha nem egy erdő közepén lenne, hanem valami nyilvánosabb helyen, akkor lehet, de még így sem biztos. Ezen sokat rágódnék.
#3 voltam, 19/L
Szia, bár "férfi" vagyok, de tapasztalatból mondom, ha a csaj el is ájulna az ajándékoktól, nagy eséllyel egy teljesen más pasit képzelne el, mint aki vagy (nem sértés!) és vélhetően neked nagyon rosszul esne ha nem jönne össze.
Én már vallottam hasonlóan kudarcot és rámenne a nyarad. Szerintem előbb hívd el, ne várj olyan sokat. De azért sok sikert! 15/f
Ezt a módszert azért találtam ki mert viszonylag elég jól ismerem átlagban heti 1x biztosan találkozuink ,nagyokat szoktunk beszélni meg lelkizni. De én többet is el tudnék képzelni és szingli, és én nem szépségre megyek mint átlag, nagyon megfogott benne hogy egy a nézetünk elég sok nézőpontból .
És köszönöm a bokot nem vagyok pszichopata ,max a kreatív szót használnám :D
De látom itt a nők többségének ez nem jönne be ,de szerintem ő az a típus -> nagyban remélem
De azért még válaszolhattok kiváncsi vagyok
Az ötlet egyedi és aranyos szerintem. De 8 hét alatt bőven meg is unhatja a játékot.
Két-három hét szerintem még kellemes, és ha minden jól megy belefér még egy közös nyaralás is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!