Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik barátság egy szerelmi vallomás után?
Első: egyáltalán nem igaz...
Az egyik haverom szerelmet vallott a csajnak, a csaj pedig visszautasította. Ugyanúgy barátok maradtak, ahogyan régen (több éve nagyon jó barátok voltak az incidens előtt is).
#3! és mennyire reménykedik még a srác? Ezt hívják barátzónának.
Amúgy a lányok szeretik azt hinni, hogy utána még lehet barátság, majd túllép rajta a srác, de valójában ilyen a srácok még tovább szoktak reménykedni és benyelik azt, hogy barátzónában vannak.
Általában a barátságnak ott vége van, hogy az egyik szerelmes lett a másikba.
Legjobb barátommal úgy kezdődött a kapcsolatunk, hogy tetszettem neki, ezért közeledett hozzám, és szép lassan tényleg nagyon közel kerültünk egymáshoz. Csak nem ugyanabban az értelemben. Már régóta sejtettem, hogy én nem azt jelentem neki, mint ő nekem, amikor szerelmet vallott. Biztos voltam benne, hogy ott vége szakad a barátságunknak, ne akartam őt kínozni a közelségekkel ezek után.
Aztán valahogy mégsem távolodtunk el egymástól, sőt, csak elmélyült a barátságunk. Most már barátnője van, akit tényleg nagyon szeret. Szóval szerintem igen, létezik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!