Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmet vallottam egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet vallottam egy fiubaratomnak, akit kb 5 honapja ismerek. Lehet meg ez a kapcsolat olyan, mint regen?

Figyelt kérdés

Nem kellett volna,ezzel csak mindent elrontotram.Azt mondta hogy elotte o is kedvelt,csak nem akar baratnot az elozo kapcsolara miatt.

Azt mondta hogy sokat tudna bantani es ezt nem tudna megbocsajtani maganak.

Mondtam neki hogy felejtsuk el az egeszet es legyen minden olyan mint elotte.O pedig azt mondta,hogy tul nagy ugyet csinalok belole.

Hogy lehetne mindem olyan,mint regen?

Mit kene tennem ,azert hogy ne tekintsen ugy ram mint egy csajra aki vallott neki?

Soha sem ereztem meg ilyet senki irant.

Faj,hogy idegesitonek es nyomulosnak tart.

Olyan mint az idojaras neha kedves,neha pedig fejbe tudnam vagni olyanokat mond.Azt hiszem o az elso szerelmem.Nagyon nagyon nagyon megbantam ,hogy vallottam neki,ezt neki is elmondtam.

Mit kene tennem

?

16/L

2016. márc. 14. 17:00
 1/4 A harmadik szem ***** válasza:
Semmit. Jól tetted, hogy megmondtad neki. Ha magadban kellett volna tartanod, megbolondulnál és azért menne tönkre a kapcsolatotok. Így, hogy kimondtad, és őszinte vagy hozzá, nyíltan kimondhatod, hogy te mindent megtettél a kapcsolatért.
2016. márc. 14. 17:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz tenni már.
2016. márc. 14. 17:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Mit akarsz tenni?

Megbeszéltétek, ennyi.

Folyatódik az élet, menjetek el ugyanúgy bulizni, stb.

Ő ettől még tudni fogja, hogy másképp érzel iránta, de hidd el csendesülni fog.

Kitartás! :)

2016. márc. 14. 22:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Jól tetted hogy megmondtad!! Én is megmondtam egy fiú barátomnak, aki azt mondta h nem szeretne barátnőt. Megbeszéltük, tisztáztunk mindent. 1 hónapig kicsit zavarban voltunk egymás mellett, de 2,5 3 hónap múlva ugyan olyan volt minden..

16/L

2016. ápr. 7. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!