Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírtam a lányra aki tetszik, de még nem nézte meg. Valaki?
Figyelt kérdés
Tegnap este írtam rá,akkor csak elküldte neki amit írtam,nem kézbesítette vagyis ekkor még nem látja.
De ma reggelre már kézbesítve van (ilyenkor már megjelenik neki hogy írtam) vagyis fent van csak nem nézi meg?
Vagy hogy van ez?
2016. márc. 14. 09:30
2/7 anonim válasza:
Valaki? Hát más neked nem fogja megnézni.
3/7 A kérdező kommentje:
Bocs b*****g de muszáj volt ráirnom mivel kitudja hány hét múlva akadok vele össze legközelebb.
2016. márc. 14. 09:38
4/7 anonim válasza:
szerelem, szerelem, átkozott gyötrelem,
miért nem virágoztál minden fa tetejen
5/7 anonim válasza:
Probáld megkerdezni h miért nem írt vissza.
6/7 anonim válasza:
"bocs b.....g" . De nem érdekli a fejed. Ennyi.
7/7 anonim válasza:
Ugyanez van nalam is...de amugy egyaltalan nemertem h legalabb megnezni hogy nem lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!