Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hülye vagyok, hogy ráírtam? 15L
Még régebben ráírtam arra a srácra, aki tetszett. Soha nem írok rá senkire, nem akarok én senkit zavarni, viszont ő nagyon tetszett, gondoltam miért ne?!
Múltkor vissza olvastam ÉS TÖK GÁZ..:(
Egy az, hogy nem írt vissza..
Kettő meg, ezt küldtem :
Szia :) ma láttalak korizni éés odaakartam menni köszönni , de eltűntetek.. így gondoltam most írok. Hogy vagy? :)
Ezek után már reménytelen nem? :( Inkább legyetek őszinték légyszi...
Egyáltalán nem kell szégyenkezned és hülyének tartanod magad, nincs miért!
Bátor voltál, mert MEGPRÓBÁLTAD (!), az már a fiú szégyene, hogy nem reagált/válaszolt semmit az üzenetedre.
Ne add fel, légy mindig bátor, hisz köztudott:
"A bátraké a szerencse!"
Hát..ha nem válaszolt, hagyd a francba :/ Sajnos van ilyen, anno nekem sem válaszolt egy lány, pedig személyesen is beszélgettem már vele :"D
Amúgy, ha van kedved beszélgetni, írj nyugodtan :D
16/f
Nem gáz! Inkább légy büszke magadra, sokan meg sem merik tenni, hogy ráírnak valakire. :)
Az egyetlen gáz a srác, mivel nem válaszolt. Bunkóság ilyet tenni. Főleg egy olyan lánnyal, aki érdeklődik iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!