Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hülye vagyok, hogy ráírtam? 15L
Még régebben ráírtam arra a srácra, aki tetszett. Soha nem írok rá senkire, nem akarok én senkit zavarni, viszont ő nagyon tetszett, gondoltam miért ne?!
Múltkor vissza olvastam ÉS TÖK GÁZ..:(
Egy az, hogy nem írt vissza..
Kettő meg, ezt küldtem :
Szia :) ma láttalak korizni éés odaakartam menni köszönni , de eltűntetek.. így gondoltam most írok. Hogy vagy? :)
Ezek után már reménytelen nem? :( Inkább legyetek őszinték légyszi...
Ertem, nagyon koszonom a valaszokat!! Talan jobbam erzem magam :).
Nem nem taho.. lehet nem tudott hova tenni, ezert inkabb nem irt vissza. Ezert nem fogom elitelni. Vettem a lapot, ertettem, hogy akkor nem, csak arra voltam kivancsi, hogy en nagyon gaz voltam-e. Bar bevallom, azert titokban meg mindig tetszik.
Koszi megegyszer!!!
#11: De, tahó. Illetve honnan tudod, hogy nem? Nem is ismered.
Tök mindegy, hogy tud-e hova tenni, vagy nem, akkor is az a minimum, hogy visszaír...
Lehet igazad van, mar csak illedelembol visszakellett volna neki irnia, de nem tette. Ez az o szive joga. Beletorodtem. Majd eljon az en idom is. :)
Koszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!