Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy a francba? Egyszerűen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a francba? Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen hülye voltam.

Figyelt kérdés
Tegnap felmentem Pestre (egyébént 2 és fél óra az út, ahonnan lakok), és mikor mentem fel a mozgólépcsőn egy írtó helyes pasi beállt mellém, és megdícsérte a ruhámat, ja és mivel külföldi volt, ezért angolul beszéltünk. Aztán bemutatkozott, de sajnos nem hallottam jól, mert zúgott a mozgólépcső, aztán egy picit még beszéltünk, aztán kérdezte, hogy később nem beszélhetnénk facebook-on, de mkvel még nem sokszor történt ilyen velem, és nincs rutinom, és totálisan nem tudtam, hogy mkst akkor igent mkndmak vagy nemet, meg zavarban voltam, és a srác kinézett 25nek, én pedig csak 16 vagyok, és ezt mondtam is neki, de azt mondta, hogy csak 22, és tudom ez is picit idős hozzám képest, de nem láthatóan nem zavarta, és mondta, hogy nem csak a ruhám gyönyörű, hanem én is, a szemeim. De aztán sajnos hívott az apukám, és mondta, hogy már itt van pár méterre tőlem, és így gyorsan el kellett köszönnöm, mert féltem, hogy apukám leszid, hogy idegeneknek adom meg az elérhetőségemet, meg nagyon félt, és mindig mondja, hogy ne beszéljek senkivel, hogyha megyek fel hozzá Pestre, és a többi... Viszont azóta átkozom magam, hogy hogy lehettem ekkora idióta, mert nagyon tetszett a srác, és mondtam is neki, csak tényleg nem tudtam, hogy jó ötlet-e megadni neki a facebook címemet. Tudom, egy hülye vagyok, hogy még mindig rágom magam ezen, mert jön a következő, de valahogy azt érzem, hogy muszáj megtalálnom, mégha alig is van róla infóm.
2015. jún. 30. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Kössz a kérdést!;)
2015. jún. 30. 22:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól, hogy tetszett, még ugyanúgy egy idegen......;)

És mivel lett volna jobb, ha megadod az ilyen nyálcsorgatónak az elérhetőséged? Továbbra is tetszett volna egy külföldi idősebb srác, akit soha az életben nem láttál volna viszont. Én ebben semmi értelmet nem látok.

2015. jún. 30. 22:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Kamaszodsz, és tombolnak a hormonjaid. Ilyenkor, ha egy fiú szépen néz rád a buszon, már akkor is szerelmes leszel. Majd elmúlik, ne aggódj.

Egyébként nem olyan nagy baj, ha nem adod meg idősebb, külföldi pasiknak az elérhetőségeid. Nagyon sok csúnya történet kezdődött már úgy, hogy "milyen szépek a szemeid".

S természetesen nem zavarja őket, ha valaki csak 16 éves. Vagy 15. Vagy 14. Annál izgalmasabb számukra.

2015. jún. 30. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!