Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes vagyok,de ő nem tudja.Van a barátom aki útján megismertem a lányt.A barátom se tudja és nem merem neki elmondani.(A barátom meg a lány egy osztályba járnak és ismerik egymást 3 vagy 11 éve.Azért nem merem elmondani a barátomnak mert félek,hogy tönkremehet a kapcsolatunk.A lányt alig ismerem.16 éves fiú vagyok a lány 18 éves a barátom 19 éves.

2016. febr. 25. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Uram isten ilyenen parázni.!
2016. febr. 25. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Ismerik egymást 3 vagy 11 éve??

Am felejsd el csajt semmi esélyed nála

2016. febr. 25. 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy nincs eselyed nala, sok lany szereti a fiatalabb erettebb sracokat!:)

Legyel tokos, irj ra nyugodtan, szervezz talit, idosebb csjaoknak ez jon be;)

2016. febr. 26. 00:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Idősebb csajoknak ez jön be :""D Bocsi ezen jót nevettem

Őőőő képzeld, én voltam ilyen szituációban, csak a lány szerepében. A srác 16, teljesen belémszeretett, és a legjobb fiúhaverom (19) által ismerkedtünk meg, bár előtte is egy suliba jártunk, csak akkor még picik voltunk és nem beszélgettünk túl sokat.

A 16 éves srác neve legyen Dani, a barátomé pedig legyen Peti. Elmondom velünk hogy volt.

Danival nagyon sokat lelkiztünk, olyan volt nekem mint egy öcsi, sokat pátyolgattam, és vezetgettem. Petivel meg csak hülyültek, hárman nagyon jól elvoltunk, voltunk is együtt több koncerten. Volt egy időszakom amikor vonzódtam picit Petihez, és ezt elmondtam Daninak, és baromi féltékeny volt... Akkor picit el is távolodott tőlem, én meg nagyon szomorú voltam miatta, a születésnapomra sem jött el...

Megbeszéltem vele a dolgot és nagyon kiborultam, mert iszonyatosan sajnáltam Danit. Elmondta nekem hogy mit érez, és őszintén szólva sejtettem... Megmondtam neki hogy nem lesz köztünk semmi, de mint barátok nagyon szeretnék mellette maradni. Hagytam hogy menjenek a dolgok, mi nem nagyon találkoztunk, hogy sikerüljön kicsit elterelni a gondolatait, Petit meg megkértem hogy vigye el csajozni Danit. :D ( Danit meg megkértem hogy vigyázzon Petire hogy ő ne csajozzon be ) Szóval amúgy minden jól alakult, győzött a barátság.

Mi Petivel maradtunk inkább barátok, meggyőztem magam hogy amúgy annyira nem is tetszik és amúgy is elrontaná a barátságunkat, és maradtunk hárman barátok. :D

Mivel Peti meg én is totál empatikusak, elfogadók és megértők vagyunk meg Dani sem volt gyökér - csak picit - ezért nem romlott meg a kapcsolatunk egyáltalán. Vagy ha fasírtban is voltunk, az számít hogy őszinte legyél, és be tudd ismerni, ha hibáztál.

Szerintem várj egy kicsit ameddig teljesen ki nem derül hogy szerelmes vagy-e belé, azt írtad, alig ismered. Esetleg mondd el a haverodnak, ha már biztos... Én úgy érzem hogy 18 évesen a lányok többsége inkább az idősebb srácokkal szeret lenni, mert a fiúk később érnek. Bár van olyan kivétel, aki kifejezetten szereti, ha ő az irányító. Ismerek olyan párokat, ahol a lány 18, a fiú 16, de ritka.

Remélem segítettem, sok sikert! ^^

18/L

2016. febr. 26. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem meg bejott, a lany 3 evvel volt idosebb nalam. Tokosebb voltam es lazabb mint a korosztalya, es eretten viselkedtem es osszejottunk.

En 16 voltam o 19.

Szoval inkabb magadon nevess

2016. febr. 27. 01:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!