Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Félek, hogy élőben nem fogok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy élőben nem fogok neki tetszeni?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel már nagyon régóta beszélgetük neten, és talán bele is zúgtunk egymásba (sőt), suli után szeretnénk talalkozni, de félek, hogy nem fogok élőben tetszeni neki. Eddig csak képeken latott, sminkben stb stb. Viszont én élőben csúnyábbnak tartom magam, smink nélkül pedig még inkabb (nem használok sok sminket). Szerintetek?

16/l. (Képet nem küldök)

2016. máj. 29. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

igen, sok ilyen lány van, szétretricázzák a képeiket, szerkesztgetik össze-vissza aztán élőben meg lényegesen rondábbak....tanulság: természetes szépségedről tegyél fel képeket...

nyilván mindenki rögtön beleszeret egy agyonsminkelt-tökéletes lányba...mindenkinek csalódás lesz viszont a személyes találkozás...

2016. máj. 29. 19:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Szempillaspiral, szemceruza es korrektor van rajtam.. A kepek meg nincsenek annyira szerkesztve, max a fények és ennyi
2016. máj. 29. 20:07
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
amúgy sem kell ennyi s*arság, menj smink nélkül legalább megtudod hogy tetszel e neki anélkül,ha nem akkor nem ő az igazi, amúgy szerintem biztos tetszeni fogsz neki szóval nem kell aggódj
2016. máj. 29. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy nem tetszel neki ahogy vagy, akkor inkább felejtsd el. Valaki ne azt szeresse benned ahogy kinézel. Egyébként is, a képek annyira nem térhetnek a valóságtól, max van pár hiba amit annyira nem mutat ki, de téged zavar. Szerintem ne parázz rá. Ha régóta beszéltek, bírja a személyiségedet. Ellenben ha ennyi eltántorítja, hogy 2-vel több pattanást lát rajtad, vagy mondjuk 1 kg-val többnek tűnsz, akkor jobb is ha megszabadulsz tőle. Az ilyen túl felszínes, nem éri meg vele kezdeni. De reméljük nem így lesz. :)
2016. máj. 29. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyáltalán felismer az már jó jel! xD

Na de mostmár mindegy is, legjobb amit tehetsz, hogy elmész, magabiztosan önmagadat adod, és megpróbálod élvezni, aztán lesz ami lesz!

2016. máj. 31. 18:41
 6/6 anonim ***** válasza:
68%

Mintha a saját soraimat olvasnám.😅

De nyugi, élőben a kisugárzásod is sokat javíthat a dolgon, nem lesz belőle baj.

Sok sikert.😊

2016. máj. 31. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!