Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek hogy nem fogok tetszeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy nem fogok tetszeni neki élőben. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Lány vagyok. Sokat beszélgetek egy fiúval.messze lakik és most fogunk elvileg találkozni,de félek,hogy nem fogok neki tetszeni :S (dundi vagyok,és a fogam egy kicsit hézagos) :S Eddig már sokszor felhozta,hogy "de jó lenne talizni",de ezek miatt félek :S
2015. aug. 11. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Képet látott már rólad ?
2015. aug. 11. 13:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Képet látott rólad? Ahol rendesen látszol?
2015. aug. 11. 13:44
 3/7 A kérdező kommentje:
persze.ő is tudja,hogy nézek ki.
2015. aug. 11. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én meg kövér vagyok és ugyanígy féltem, de látott már rólam előtte teljes alakos képet, direkt nem is előnyöset küldtem. Úgy is akart velem találkozni. Azóta meg együtt vagyunk :)

Szerintem emiatt ne aggódj, biztos lát benned valamit, ha ennyire szeretne találkozni. Ha találkoztok és végül nem jön össze, tanultál belőle, lesz egy randitapasztalatod, ha összejön, sok boldogságot, ha meg nem találkozol vele, bánni fogod egy életre. Te döntesz, hogy mersz-e kilépni a komfortzónádból, de ha megteszed, bármi is lesz a végeredmény, büszke leszel magadra, az tuti :)

20/L

2015. aug. 11. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
4es most kit érdekel mi volt veled? a kérdezőről van szó!
2015. aug. 11. 13:51
 6/7 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. 4-es de tetszik a hozzá állásod ! Minden tiszteletem a Tied és le a kalappal, hogy ilyen pozitív ás bátor vagy ! Aminek meg is lett az eredménye, mert most van egy boldog párkapcsolatod. Kérdező fogadd meg a tanácsait ! :) És hidd el nem minden, hogy tökéletesen nézel ki. :)
2015. aug. 11. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:

és mi van ha a dundi alak jön be neki?

vagy pont nem zavarja, mert a belsőd tetszik neki?

ha látott képen akkor tudja, hogy dundi vagy...

max a fogadat nem látta, de ha ennél nagyobb hibád nincs akkor szerintem nem lesz semmi gond...

22F

2015. aug. 11. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!