Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszeni fogok Neki vékonyabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszeni fogok Neki vékonyabb "kiadásban"?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, akiért én már lassan 2 éve oda vagyok...Ő pedig szédít... "Kicsit" zűrös ugyan és idősebb is tőlem, de hiába próbálkozom másokkal, nem tudom kiverni a fejemből Őt... Alapvetően a vékonyabb nők az esetei - bár többször kinyilvánította, hogy hozzám is vonzódik, pedig én inkább a "nőies" típusba tartozom.... Mindegy, a lényeg, hogy megéri változtatni a külsőmön a pasi miatt?
2015. jún. 16. 14:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Két éve oda vagy érte és csak szédít, de nem lép semmit feléd? KÉT ÉVE? És ezek után fogyni akarsz a kedvéért...?! Mindig egyenrangú félként kezeltem a nőket, de az ilyen kérdések után ezt kénytelen vagyok megkérdőjelezni.. Állj a lábadra. A két szép, nőies vonalú lábadra.
2015. jún. 16. 14:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mivel leírtad, hogy csak szédít. Most komolyan, mit vársz? Hagyd már a francba azt a csávót. Magasról sz*rik rád és te még változtatni akarsz magadon?
2015. jún. 16. 14:58
 3/15 A kérdező kommentje:
Végül is lépett, előfordult, hogy csókolóztunk pl.
2015. jún. 16. 14:59
 4/15 A kérdező kommentje:
És nagyon tetszik nekem... Hiába lenne más, engem csak Ő "izgat..."
2015. jún. 16. 15:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de naiv vagy. Csak nehogy a vállad is megsimogassa, mert a végén elhiszed, hogy feleségül akar venni. Ha annyira kellenél neki, már rég együtt lennétek. Fogadd meg a tanácsokat és hagyd a fenébe.
2015. jún. 16. 15:02
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
A mostani barátomat a megismerkedésünk előtti évben ismertem meg. Távol lakott akkoriban így csak neten beszéltünk. Egyszer találkoztunk amikor a baráti társaság az ország összes szegletéből összegyűlt egy hétvégére. Akkor volt rajtam 40 kg plusz. (nem azért mert úgy éreztem jól magam, csak sok minden összejött, felszaladt és akkor épp még nem tudtam leadni.) A találkozás utáni félévben elkezdtünk beszélgetni. Csak beszélgetni, szóval semmi kép. Én meg elindultam a fogyás irányába, de olyan gyorsan, hogy elsőre fel se tűnt nekem, így nem is említettem neki. Aztán utána se, így úgy találkoztunk az első randinkon, hogy ő azt hitte még mindig "kövér" vagyok. Iszonyatosan meglepődött. De szerencsére jó értelemben. A randira már úgy érkezett, érkeztünk, hogy ebből kapcsolat lesz, mert totál egymásba habarodtunk. Tehát engem szeretett, az általa tudott külsőmmel. Ha csak akkor jön össze velem, amikor már lefogytam, na akkor nem engem szeretett volna hanem a vékony lányt.. Nem éri meg egy pasi se a változtatást ha csak húzza az agyad. Ha változni akarsz magadért változz ne egy pasi kedvéért.
2015. jún. 16. 15:02
 7/15 anonim ***** válasza:
92%

Csak a kérdést olvastam el, semmi mást.

Soha senki kedvéért ne változz meg. Ha teszel valamit, azt csak és kizárólag magadért tedd.

2015. jún. 16. 15:06
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
Persze, sőt, vágasd le a hajad, válts munkahelyet, csússz térden tátott szájjal, és akkor talán, talán, talááán egyszer megdug. De hiááába, ŐŐŐŐŐŐŐ megéri, ugyebár, hogy semmi ne maradjon belőled, amitől önmagad voltál. Szánalmas kategória. De ilyen is kell, hogy tudjuk, mi igazi nők milyenek nem akarunk lenni soha.
2015. jún. 16. 15:14
 9/15 anonim ***** válasza:
8, Te mint igazi nő? Hű. Ok.
2015. jún. 16. 15:19
 10/15 anonim ***** válasza:

* Alapvetően a vékonyabb nők az esetei

Ezzel semmi baj, de ha te tetszenél neki, ha téged akarna(csak vékonyabban) ha te lennél az aki lelkileg megfogta volna őt, akkor a fazon mint a cövek állna melletted. Érted? Mint a cövek. Nem széditene, nem csókólózgatna, hanem örülne ha egyáltalán téged be tudna fogni-még telten is. Az már más kérdés hogy később lefogyasztana. De hogy el veszítsen, lényegtelen lenne számára hogy husis vagy. A személy lenne a lényeg.

2015. jún. 16. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!