Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Más is szokott parázni, hogy...

Más is szokott parázni, hogy élőben majd nem fog tetszeni a talin a másiknak?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal szeretnék talizni, több képet is láttunk már egymásról, bejövünk egymásnak, de félek, hogy majd élőben rondának fog látni. :/

2013. aug. 11. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezért nem szabad neten ismerkedni, csak élőben.
2013. aug. 11. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
#1 így van! Én már a képen is fekete listára kerültem :)) szóval te még vagy valahogy...
2013. aug. 11. 17:59
 3/7 anonim válasza:
igen ezért nem szeretem én sem a netes "arc nélküli" ismerkedést... a lényeg, hogy ne közeledj túlságosan, mert ha esetleg mégsem jön össze annyira a dolog, ne érezze kellemetlenül magát.. bocsi, ezt nem bunkóságból szerettem volna írni, de én jártam már haosnlóan és nem volt jó... pedig nem tartom kizártnak, hogy csak furcsa volt, és 2. v 3. találkozásra jobb lett volna minden..
2013. aug. 11. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
hát ne talizz vele hagyd meg másnak
2013. aug. 11. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva én is az interneten ismertem meg egy lányt, akivel mér 2x találkoztam. Elég nagy köztünk a távolság így nem tudunk annyira sokszor összefutni. Első találkozáskor úgy éreztem, hogy nem tetszik nekem annyira, mint mikor a neten láttam róla képeket. Pár napja találkoztam vele másodszor és már jobban tetszik, mint előtte.

Őszintén szólva nem tudom megítélni, hogy helyes vagy ronda pasi vagyok-e, de a lány sürgette a második találkozást, szóval nagy baj nem lehet velem.:D

Azon ne parázz, hogy bejössz-e majd neki élőben, mert úgyis találkoznotok kell egyszer. Ha nem szerkesztett vagy más képével nyomultál a neten, akkor nincs okod parázni...

2013. aug. 11. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Anyám, hányszor jártam így. Bár én nő vagyok, de a pasik 99 %-a nem jött be élőben. És nem csak a kinézettel volt a gond, hanem nem volt foga, ami a képen nem látszott, vagy fura volt a szaga (olyan büdi féle volt), vagy sokkal alacsonyabb volt, mint amit kiírt magáról. Ha viszonylag frissek a képeid, nem kamuztál eddig semmit magadról, és igényes vagy, akkor elméletileg nem lesz gond a kinézettel. Van olyan is, hogy egyszerűen csak nem fogtok egymásnak úgy bejönni, hiába vagytok helyesek mondjuk...
2013. aug. 11. 18:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy sráccal ismerkedtem több hónapon keresztül, többször is láttuk már egymást, de leginkább képeken. Viszont az első randin kiderült, élőben mégsem olyanok vagyunk a másiknak, mint azt vártuk.
2013. aug. 11. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!