Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szeretem? 16 évesen baj, ha távkapcsolatban van az ember? 16L
Az unokatesós is így kezdte a férjèvel, 15 éves koruktól együtt voltak, ugyanígy az egyetemen költöztek össze. 22 évig voltak együtt.
Tavaly lépett le a fèrje a 26éves titkárnőjéhez :(
Megértelek. Én is távkapcsolattal kezdtem, de nem 69 km-ről volt szó, hanem inkább 1000 km-ről. Én 15 éves voltam, amikor megismerkedtem a párommal. Éveken keresztül csak évente egyszer találkoztunk. Azóta mindketten befejeztük a tanulmányainkat, összeköltöztünk és már 2 éve együtt élünk.
Nekem is állandóan azt mondták, hogy keressek olyat, aki közelebb van, de ha egyszer beleszeretsz valakibe, akkor azt nem tudod csak úgy egyik napról a másikra elhagyni. Ha mindketten kitartóak vagytok és tényleg szeretitek egymást, akkor semmi és senki sem állíthat meg. Sok bizalom kell hozzá, az igaz, de minden rendes kapcsolathoz szükséges, hogy megbízzunk a másikban, mert bizalom nélkül semmit sem ér az egész.
Egyáltalán nem baj.
A szerelem nem a kilométereken múlik. :)
Barátnőm is 16 éves volt, amikor összejöttünk, és ennek már 4 éve. :) Ja, és örültem volna, ha köztünk csak 69 km van. :)
Köztünk is kb ennyi van a barátommal és egyidős vagyok veled.Nekünk kicsit könnyít az is hogy egy iskolába járunk,én meg az iskolától 16km-re lévő kisvárosban élek.Ez így jó,de nyári szünetben mi sem tudunk annyit találkozni...azt ajánlom,hogy ha szeretnek a szülei nyilván megengedik hogy ott aludj.És igen,simán lehet belőle hosszú távú kapcsolat,de ehhez fontos hogy bízzatok a másikban(ami gondolom nálatok 2év alatt kialakult) :)
Szurkolok nektek! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!