Lesz valaha egy normális ember belőle?
Unokatestvéremről (14 éves fiú) van szó. Ami azt illeti, szó szerint akármit csinál, nincs következménye. Például nagyon bunkó módon beszél mindenkivel, mindig felvág vele, hogy ők mennyire gazdagok stb.
Kb 1 hete befogadtak egy kutyát, mert az utcán sétált, és amíg nem találják meg a gazdáját, addig náluk marad. Unokatestvérem pedig folyton nemtetszését fejezi ki, volt hogy belerúgott szegény kutyába. Én akkor annyira felidegesítettem magam, hogy elmondtam neki, hogy ez nem normális, ahogy viselkedik, a kutya semmit nem tett. Ő pedig csak röhögött és otthagyott. A szülei pedig csak elintézték egy "ne bántsd" mondattal. Sőt, még én voltam a rossz.
Amúgy az osztálytársaival is hasonlóan viselkedik. Nem egyszer volt olyan, hogy verekedett és beszólogatott nekik.
Most komolyan hogy képes valaki így viselkedni? :/
Persze, lehet még normális ember.
Ez lehet, hogy csak egy ilyen rossz korszak. Ezért még nem kell örökre leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!