Introvertált emberként lehet valaha normális életem?
18 éves vagyok, 0 társasági élettel, 0 igaz baráttal.
Az életemben a legnagyobb boldogságot az egyedüllét és a csend jelenti. Nem szeretek kimozdulni, konkrét tüneteim vannak, ha tömegbe kell mennem, vagy ha már csak tervezem, hogy tömegbe fogok menni.. lever a víz, felgyorsul a szívem, hányingerem és gyomorgörcsöm lesz. Örülök, ha a napi 8 óra iskola után hazaérek és egyedül lehetek.
A környezetemben nem ismerek más ilyen embert, és nem is nagyon értenek meg engem.
Néha elkeseredek, hogy ilyen vagyok, de változtatni nem tudok.. (talán nem is akarok)
Abban reménykedem, hogy ha eljutok az egyetemig, ott találok hasonló személyiségű társat.
Volt már valaki ilyen helyzetben?
Igen, több barátságom is elhalt már...
Jó kérdés, igen titokban reménykedem, hogy az ajtón fog kopogtatni.
Jól érzem magam egyedül, de azért jó volna egy társ, akire számíthatok, aki olyan mint én, aki megért, aki szeret, s akit viszont szerethetek.
Olyan ember akinek nem beteges, hogy ilyen vagyok, mert ő is hasonlóan gondolkozik, mint én, akinek 18 évesen nem fura, hogy nem látok örömöt abban, hogy szilveszterkor bulizni menjek.
Ne értsetek félre, nem csak otthon ülök, pl imádok kirándulni (túrázni), természetben lenni, fényképezni.
Szeretek új dolgokat megismerni : pl most új "hobbim" lett, hogy megtanuljak jelelni.
Csak más vagyok, mint a korombeliek, vagy nem is tudom..
1:
Te voltál egyike azoknak az okostohásoknak, akik ott trollkodtak egy másik introvertáltsággal kapcsolatos kérdéanél, hogy bizony a kérdező nem introvertált?
Én is introvertált vagyok, de ez abban nyilvánul meg h nem vagyok az a be nem áll a szája típus és a problémáimat csak 2-3 emberrel beszélem meg. Szerintem az, h rosszul érzed magad nagy tömegben, má túlmutat az introveetáltságon. Az biztosan segítene ha találnál 1-2 igaz barátot. Egyébként nem gondolom h attól h valaki introvertált nem élhetne normális életet! Lehet h nem te vagy a társaság központja, de ha vannak nagyon jó barátaid (szerencsére én találtam ilyeneket:)), akkor ugyanúgy boldog lehetsz mint bárki más :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!