Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennetek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés

Szoval az elso szerelmemmel akivel nem volt semmi most elkezdett irogatni es lehet, hogy talalkozunk is, csak ezzel kapcsolatban vannak ketelyeim.

En teljesen ugy erzem, hogy tulleptem rajta, de nemtudom egy talalkozo (randi, ahogy o mondta) hogyan hatna erre.

(Hogy talalkozzunk az szinte elkerulhetetlen, mert a csaladdal pont abba a varosba megyunk nyaralni ahova ok is szoktak, igy talalkoztunk)

Az egyik baratnom azt mondja ez jo lenne, mert igy tenyleg teljesen le tudnam zarni a dolgot, de a masik azt mondja ez nem olyan jo otlet, mert visszaterhetnek azok az erzesek amit elotte ereztem...

Mindkettonek igaza van, csak mielott megkerdeztem volna oket errol azelott se tudtam mit kene tennem.

Szeretnek vele talalkozni, mert regen lattam, de nagyon felek, hogy visszaternek a regi erzeseim.

Ti mit tennetek? Probaljam elkerulni a talalkozot vagy talalkozzunk?

16L 17F

2016. máj. 25. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ne menj. Ha túlléptél rajta, köztetek nem lesz semmi (legalább 5 évig). Segítsd őt a túllépésen azzal, hogy egyértelműen ezt a tudtára adod. Ha nem akarsz tőle semmit, akkor csak szívatod, ami nem szép tőled.

Biztos, hogy össze fogtok futni valahol; ekkor egyszerűen köszöntök egymásnak és kész. Akárcsak bármelyik másik sráccal tennéd.

2016. máj. 25. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Pontos elozmenyeket nem tudok a kapcsolatotokrol, igy nem is ertem hogy miert felsz ha elojonnenek a regi erzeseid fele. Ha nyomos okod van ra felni es ugy gondolod tobbet nem akarsz tole semmit akkor nem mennek el. De ellenkezo esetben siman elmennek.
2016. máj. 25. 16:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Elso, nem szivatom, o szivatott es nem vagyok benne biztos, hogy most is ezt csinalja e vagy nem...:(
2016. máj. 25. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha egyszer lejáratta magát előtted ("szívatott"), akkor még lesz rá példa; tapasztalat. Ha nem is azonnal, csak egy év múlva, de az is ugyanolyan rossz. Sőt, az rosszabb.
2016. máj. 28. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!