Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időm az egyik fiú,akivel 9 hónapja tartom a kapcsolatot,és nagyon jó barátok vagyunk,állítólag a srác szerelmes is volt belém,azt hiszem,én is belé.Naponta értekeztünk a másik felől,mígnem közölte,hogy más lánnyal akar lenni,de velem ugyanígy barátként szeretne maradni.Jól átvert,mert azt mondta,hogy majd lehet összejön a csajjal,de valójában láttam,hogy már kapcsolatban vannak egy ideje.Nagyon rosszul esett,hogy semmibe vette az én érzéseimet,és a hátam mögött viszonyokat tartott más lánnyal is,sőt még hazudott is nekem,ami azért volt állítása szerint,mert nem tudta,hogy közölje velem,és hogy ne haragudjak rá annyira.Erre én nagyon dühös lettem, azt mondtam,hogy többé nem akarok vele beszélni, ő meg bocsánatot kért, majd kitörölt az ismijei közül. Viszont nekem nagyon hiányzik. Megbeszéljem vele a dolgot,és próbáljunk barátok maradni,vagy hagyjam a fenébe? Ti mit tennétek a helyemben?
2016. márc. 28. 16:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Bocsi,tudom,hogy ez nem válasz a kérdésedre,de megkérdezhetem a srác keresztnevét?
2016. márc. 28. 16:49
 2/2 Dreamer88 válasza:

Először a személyes véleményem.

9 hónapig tartottad vele a kapcsolatot, nem jöttetek össze és mérges vagy rá, amiért talált magának valakit?

Ha tényleg annyira kölcsönös lett volna a szerelem már rég összejöttetek volna.

Válasz:

Próbálj beszélni vele, de ne várd, hogy a karjaidba rohan. Már régóta ismeritek egymást és biztos jó barátra lelsz majd benne. Viszont kapcsolat terén próbálj meg más felé nézni.

2016. márc. 28. 17:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!