Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki, hogy tetszik nekem? (Lány vagyok)
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem egy évvel idősebb mint én és megszeretném mondani neki hogy tetszik nekem. Én inkább ilyen visszahúzódó lány vagyok ugye nekem nehezen menne,hogy beszélek vele. Én arra gondoltam,hogy írok neki egy kis levelet és a táskájára teszem.Ha nem jó akkor nyugottan írjátok meg és adhattok tanácsokat is.Előre is köszi😘2016. máj. 24. 20:11
11/18 anonim válasza:
Én örültem volna neki, ha egy lány ilyen csinál. Szerintem aranyos. Mivel visszahúzódó vagy, nem tudod hogy ad tudtára valakinek, hogy szimpatikus. Én örültem volna ilyen levélnek.
12/18 anonim válasza:
szerintem ez nagyon jó ötlet h irsz neki egy levelet
14/18 anonim válasza:
Nah sikerült?? :) :P Mond hogy igen és feldobod a napom :D
15/18 A kérdező kommentje:
Bocsi nem tudom feldobni a napod mert én is egésznap sírok😭😭
2016. jún. 11. 18:59
16/18 anonim válasza:
Én is levelet irtam az én szerelmemnek csak én bele tettem a tàskàjaàba de ez már csak részletkérdés és épp most készülök neki elmondeni.ne feledd add egyértelmű jeleket mert sok fiú nem vesz észre hogyha tetszik egy lànynak én am 12éves vagyok
17/18 A kérdező kommentje:
És szerintetek az nem baj hogyha nem tudom hogy tetszem-e a fiúnak és úgy írok neki levelet?
2016. jún. 12. 18:40
18/18 anonim válasza:
és ha nem tetszel neki akkor mi lesz? semmi, továbblépsz. Nehogy már ennyit szenvedj egy fiú miatt úgy, hogy nem is tudja hogy lenne esélye nálad. Szedd össze magad, és a saját magad érdekében kérdezd meg. Ha neki bejössz, akkor nyert ügyed van, nem szenvedsz többet, ha meg nem, akkor legalább tudod, és nem fogsz miatta szenvedni, és legalább megmerted kérdezni. De amilyen helyzetben vagy most, be kell vallanod, hogy szétrombolod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!