Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki, hogy bejön nekem? 17/f
Mond meg neki szerintem is.
Sok sikert! :)
17/L
ne mondd meg! először beszélgess vele, az nem annyira fájdalmas, mint ha visszautasítana :D
hétfőn majd nyomulj rá a menzán és kiderül
Nehogy odamenj hozzá úgy, hogy,
Csá, bejössz járunk?
EZ.MÁR.NEM.OVI
előszöris, maradj végig laza, és magabiztos, és kezdj el vele úgymond barátkozni, ne nyomulj, csak keresd a közelségét beszélgess vele, meg hasonlók. Ennél a fázisnál kiderül, bejössz e neki. Itt döntheti el akar e tőled egyáltalán valamit. Ha igen, akkor valószínűleg ő is majd keresi a közelséged
és ITT elhívod. Lehetőleg ne mozi, az sose a legjobb, mert nem iagzan fogjatok megismerni egymást. Helyette valami étterem, park séta, vagy valami hasonló ( légy kreatív ) és járszátok a kérdezz felelek játékot
Nekem eddig mindig bejött.
2 egyszerű szabály:
-Bármennyire is kínos, cskis az igazat mondd
-nem kérdezhetsz vissza ugyanazzal a kérdéssel
De ne erőltesd túl !
És a randi végén mindig csókold meg !!!!
Ha el is utasít, ő itt már tudni fogja, hogy te mindent full komolyan gondolsz, és ez fontos. Nagyon
Remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!