Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 3 hónapja beszélgetek egy...

3 hónapja beszélgetek egy sráccal, megmondjam neki, hogy bejön nekem?

Figyelt kérdés

Szimpatikusak is vagyunk egymásnak, szokott bókolni, nagyon kedves velem.

De ennél több nem történik sajnos.

Rámenős sem akarok lenni, de szeretném, ha tudná, hogy tetszik nekem, mint férfi.

Nem akarom letámadni sem ilyennel.

Szerintetek mit tegyek?

24/N

2013. jún. 10. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
mond meg neki ,hogy nagyon szimpatikusnak találod
2013. jún. 10. 16:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ebben a korban már kicsit ciki lenne egy "amúgy tetszel nekem" szöveg.

Ha 3 hónapja nem lépett semmit, akkor vagy balf*sz, vagy nem akar semmit. Lépjél te, és kiderül melyik az igazság.

2013. jún. 10. 16:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Már mondtam neki, meg azt is mondtam neki, hogy kedvelem, és hogy szeretek vele beszélgetni.

Tőle viszont ugyanezt megkaptam, de semmi...

2013. jún. 10. 16:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Meg mondja, hogy szokott rám gondolni, mikor dolgozok, meg hogy mikor mit csinálhatok, ha éppen nem dolgozom.

És az a vicc, hogy én is szoktam ugyanúgy rá gondolni, ha dolgozik, vagy ha éppen szabadnapos, csak mellé érzem azt is, hogy hiányzik.

2013. jún. 10. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
személysen kéne de akkor legyél picit rámenős mert lehget nagyon félénk típus ilyen téren
2013. jún. 10. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem érzi, hogy bejön neked:) Ne támadj. Felejtsd rajta a tekintetén a tekinteted.

"Lassú víz,partot mos."

2013. jún. 10. 16:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Mond el neki.Menjetek el valahova együtt.
2013. jún. 10. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!