Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várnom rá? Van egy srác aki nagyon bejön nekem és tudom, hogy én is neki, de van b. nője, ennek ellenére mégis féltékeny, ha más srácokkal beszélgetek, olyan szemekkel néz rám, majdnem elolvadok, rengeteget beszélgetünk, csörgetget telón.
Amugy van 1 tesom akinek mindig 2 barátnöje van és ha nem mükszi 1ikkel jol a kapcsolat akor VÉGE és a másik nyert
De ha féltékeny biztos tégedet jobban kiszemelt csak a másik nem mászik le róla
Vagy még tart a találgatás hogy ki a jobb nö
csak legyél kedves hozá 1et értö azt bizt
és akor talán rád izgul
legyél szexi vicces izgato
Amugy hány éves vagy? mert azt is kell nézni mi vágodik abban az idö szakazban be neki
meg mióta tart a kapcsolat? mert az is számit most má kicsit erotikussab dolgokat csináltok smárolás együt alvás mesztelenül
azt igy lépcsözetesen 1re jobb dolgokat mutacc neki hagyod hogy megfogja csöcsöd meg segged punád
azt amikor má megfogta vagy mutatja nagyon szeret akor má szex is lehet
hány évesek vagytok?
és a barátnője hány éves?
de szerintem nemsok esélyed van..főleg,hogy 9 hónapja együtt van a barátnőjével..
nem lehet,hogy te ezt az egészet félre értetted?
utolsó válaszoló vagyok.
akkor megkell vele beszélned.döntsön,hogy ki kell neki.
ha olyan jeleket ad,akkor érdemes rákérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!