Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy csaj az osztályunkban aki régóta tetszik, barátok vagyunk,de én többet szeretnék. Van egy barátja vagyis nem tudom hogy van-e most mert gyakran szakítanak, összejönnek. Ennek ellenére megmondjam hogy tetszik? És hogyan?2015. júl. 13. 21:22
1/5 anonim válasza:
Valahogy így; Szia, nagyon teccesz, szombaton ötre legyél a szökőkútnál.
2/5 A kérdező kommentje:
kössz -.-
2015. júl. 13. 21:27
3/5 A kérdező kommentje:
folyton rá gondolok,és mással nem akarok kapcsolatot
2015. júl. 13. 22:01
5/5 anonim válasza:
Tudod, nem egy kapcsolat van, mely kívülről instabilnak látszik néha, de igazából az egyik legerősebb. Szerintem ne légy gerinctelen, a lány is max. körberöhög, ha annyira szereti a srácot, hogy mindig összejön vele.
Hány évesek is vagytok? Írhatod privátban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!