Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
Úgy érzem sikerült elfelejtenem egy olyan fiút akibe nagyon sokáig szerelmes voltam úgy hogy o engem nem. De.. Most van egy másik fiú aki úgymond segített elfeljtetni.. És mintha mostmár iránta kezdenék el érezni valamit.. Csak az a baj hogy neki baratnoje vanDe ugy van baratnoje hogy majaliskor ismerték meg egymást és akkor el kezdtek beszélni... A következő héten meg már össze is jöttek.. És úgy érzem féltékeny vagyok hogy nem velem van pedig engem sokkal régebb óta.
ismer Most mit csinaljak?:(
2016. máj. 17. 18:42
1/9 anonim 

válasza:

hmmm..... ismerős de mi volt a baj az 1. fiúval?
2/9 anonim 

válasza:

Szilvás buktát mert azt szeretem.
3/9 A kérdező kommentje:
az elsőnél semmi esélyem se volt..
2016. máj. 17. 19:08
4/9 A kérdező kommentje:
nagyon vicces vagy..
2016. máj. 17. 19:09
5/9 anonim 

válasza:

hogy hogy nem volt esélyed? :( Meg amúgy a kérdésre válaszolva nem tudsz tenni semmit ha már összejöttek csak várni
6/9 A kérdező kommentje:
privátban leirom:)
2016. máj. 17. 19:17
9/9 A kérdező kommentje:
elüldtem:)
2016. máj. 17. 19:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!