Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek, mi a megoldás?
Szerelmes vagyok kb 1 éve az egyik évfolyamtársamba. Én és a barátnőim azt állapítottuk meg, hogy sokat néz, szemezünk, illetve különböző rejtett jeleket ad. És a legjobb barátnőm és a barátja elhatározták hogy összehoznak minket (egyébként a barátnőm, a barátja és én osztálytársak vagyunk, a "kiszemeltem" pedig csak évfolyamtárs, de van közös óránk). A barátnőm párja beszélt a fiúval négyszemközt. Így kezdte: az egyik osztálytársamnak tetszel. Erre a srác: igen, tudom, xy (ez lennék én) rájöttem mert sokat néz.
Nem tudom volt e még valami, nekem ennyit árultak el, gondolom ez a lényeg. Ez volt 3 hete kb. Azóta megpróbáltam kiverni őt a fejemből, utálni, nem ránézni. Na, ebből egyik se jött össze. Folyton összesodor az élet vele. Ma konfirmálkodtunk,és mögötte kellett mennem kivonuláskor, bevonuláskor meg ő jött mögöttem. A fotózáson is mögöttem állt. Ugyanabba az étterembe mentünk ebédelni, és a szomszédos asztalnál ültek a családjával. Jövőre ugyanabba az iskolába fogunk járni (5 évig). Egyszerűen nem tudom mit csináljak, hogy verjem ki a fejemből. Mindenhol ott van, nem tudom elkerülni. Ha jól tudom még a kollégium is egy lesz. Kérlek szépen titeket, adjatok tanácsot, tippet, bármi hasznosat. Köszönöm! 14/L
Egyszerű a válasz, én a párommal együtt azt vallom, hogy:
"Próbálkozni mindig szabad"
Ha váratod attól nem leszel okosabb ezzel kapcsolatban és a végén sértődés és félreértés lenne.
Ha a következő suliba osztálytársak lennétek az csak akkor kellemetlen, ha szétmennétek. Abban az esetben, ha nem lesztek osztálytársak bőven :D
Sokáig <3
Az őszinteség a legegyenesebb út (vagymiaf4sz, késő van).
Valld be neki az érzéseid, nagyon rosszul nem járhatsz.
Sokkal inkább jobban.
Szia:)
Nézd,fiatal vagy most kell élned! Hidd el,mindig az a legjobb ha a szívedre hallgatsz. Ha el szeretnéd őt felejteni,akkor erőt kell venned magadon. Kösd le a figyelmed mással, például egy új hobbival. A nyár jó alkalom lesz erre. De ha szereted, miért ne próbálhatnád meg? Simán beszélhetsz vele az érzéseidről és majd meglátod ő mit érez irántad. Egy lány is bevallhatja mit érez ám:). és ha nem jön össze,ne csüggedj. Akkor legalbb tudod, hogy nem működött volna. Legyél bátor és őszinte! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!