Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat, kibírhatatlan anyós, és egy lány aki épp feladja, megoldás? Bövebben lent! 16F
Ma pontosan fél éve jöttem össze a barátnömmel. ( Elötte 2 hónapig ismerkedtünk)
Eddig minden jó volt, bár anyósom megnehezítette a dolgokat, néha nem engedte a lányt hogy találkozzunk, és 2 hónapja azt mondta hogy nem aludhatok többet náluk, ès nem akar többet ott látni. Ezt a részt sem èrtem, semmi olyat nem csináltunk ami zavarhatta volna a szülöket, és nem vagyok az a rossz gyerek sem, mindig segítökész voltam, karácsonykor szülöknek is vittem egy kis csokit, ilyesmit..
Szoval február óta csak 3 hètvégén találkoztunk havonta, de videochateltunk, telefonaltunk, es ugy tünt hogy mindenki boldog.
És itt jön a feketeleves, tegnap este bejelentette hogy szünet kell neki, nem birja tovább (hozzáteszem kedves anyos nem adott több penz a lany utazasara, de mondtam hogy en ha kell duplan fizetem neki, csak talalkozzunk)
Ès most találkozunk csütörtökön, elvileg megbeszéljük hogy hogyan tovább, és nyáron mindenképp találkozunk.
Èn 16F, ö 17L
Kérlek segtítsetek, nagyon szeretem öt, és ö is engem, üres nélküle az életem, és teljesen kètsègbe vagyok esve. :((
"Anyos":) nem talaltam jobb szot
Az a baj, hogy mindent megteszek, es megis tettem ezert a kapcsolatert, de mi szerethetjuk egymast, ha az a sztori hogy en kint varom az allomason a csajt, es hiv sirva hogy megse engedtek el:(
De mindezek ellenere nem fogom feladni, csak ha közösen arra jutunk hogy vègleg vège.
,,A kecskének nagy szakálla van, az anyósomnak nagy pofája van, rusnya állat mind a kettő, verje meg a jeges eső!"
Egyébként a csajon múlik minden, próbáljátok meg megbeszélni a dolgokat, ha szeret akkor nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!