Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Két tűz között vagyok.
Mindenki fiú? Valamit elírtál.
A mostanival szakíts, a sráccal meg jöjj össze.
Bocsánat, tényleg elírtam, 14/l
Félek, hogy összetörném őt, mert bár tényleg nagyon megbántott, állítása szerint szeret engem
Még ha emiatt is jött össze veled, de időközben rájött, hogy olyan valaki vagy, akit érdemes megtartania, akkor is miért mondta el neked ezt? Ha egy picit is bölcs lenne, akkor hallgatna az egészről.
Amúgy meg tök mindegy, hogy mit csinálsz, 1-2 év és néhány párkapcsolat múlva már úgyis csak legyinteni fogsz a mostani döntésedre.
Én a helyedben dobnám ezt a csótányt és összejönnék a másikkal. Aztán ha mégis akar valamit, mégis komolyan gondolta és megbánta amit mondott, akkor úgyis addig fog próbálkozni, amíg esetleg kap még egy esélyt. A végén legalább ott leszel, hogy kipróbáltad mindkettőt. És nem szeretem a sunyi dolgokat, de akár titokban is találkoznék vele a helyedben és még hagynám is egy picit, hogy történjen valami (ölelés, simogatás, egy csók), hogy rájöjjek a saját érzéseimre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!