Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kell valakit óvatosan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell valakit óvatosan lekoptatni?

Figyelt kérdés
Tudom h tetszek egy srácnak, de egyrészt nekem abszolút nem tetszik, es másrészt nem akarok párkapcsolatot.

2016. máj. 12. 17:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
na majd 2-3 év mulva megnézném hogyha viszagondolsz ide mit tenél:)
2016. máj. 12. 17:51
 12/20 anonim ***** válasza:
jó mert nálunk is előfordult már ilyen és azt hittem hogy ismerlek titeket xD Bocsi ha zavartalak :)
2016. máj. 12. 17:53
 13/20 A kérdező kommentje:

Semmi gond :)

Sztm 2-3 év múlva sem fogok mást gondolni, akkor sem akarok majd párkapcsolatot😑

2016. máj. 12. 18:00
 14/20 anonim ***** válasza:
na de te egyeltalán nem is akarsz akor mond meg neki, lehet majd elete végéig vár, de legalább kap 1 barátot akivel boldog lesz:D
2016. máj. 12. 18:01
 15/20 A kérdező kommentje:
Amúgy az a vicces az egészben h tudom h minimum 4 osztálytársamnak tetszett, ebből kettő szerelmes volt bele. (Jah es az egyik egy r****c volt xdd, aki állandóan a lábairol küldött képet neki 😂😂😂)
2016. máj. 12. 18:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Énis utasítok vissza embereket bár nem vagyok a legszebb, de nekem olyan ember kell aki megért, nem pedig ojan hogy te hülye minek mész túrázni, ha nem szereti atol még megértheti:), én értelmes kapcsolatba megyek csak bele, és ezen felül még azt is elvárom hogy tetszen nekem a partner lehet nagyképűség, de aki nem tetszik és nem ért meg olyanal mért lenék?
2016. máj. 12. 18:22
 17/20 anonim válasza:
100%
Egyszerűen! Mond meg neki, hogy 'figyi nekem nem igazán jössz be,ne haragudj, inkább legyünk csak barátok"! 😃😃😃
2016. máj. 16. 17:39
 18/20 A kérdező kommentje:

Waoooo de rég volt:D

Ha esetleg nézi ezt mostanában valaki: egyik napról a másikra váltott, és összejött egy könnyen kapható csajjal, utána pár hónapig rettentően bunkó volt velem. Azóta jóban vagyunk, semmi harag:) (én kifejezetten örültem h összejöttek, mert legalbb nem volt vele gondom).

Egyenként volt egy pont amikor egy kicsit megbántam a döntésem, de nem annyira h bekavarjak nekik, inkább csak eljátszottam a gondolattal, de hagytam is, tényleg csak egy röpke ötlet volt. Miután szakítottak nagyon levert volt, de nem volt az első pár napban publikus a szakításuk, ezért mint barát kérdezgettem h van e valami baja, stb, mondta j nincs nincs, és inkább hagytam is, nem erőltettem, majd másnap is kérdeztem h tuti? de megint azt a választ kaptam h nem, tényleg. Szóval belehúztam a szakításba:( (tényleg nem tudtam)

De mikor eloszor kérdeztem h mi a baja, akkor utána megint tök segítőkész volt, sőt megijedtem picit mert megint éreztem egy kis közeledést, de sztm érezte h stop, úgyhogy sztm teljesen jól Elvagyunk mint barátok;)

2018. dec. 31. 00:45
 19/20 anonim ***** válasza:
hányadikosok vagytok?
2019. jan. 2. 11:33
 20/20 A kérdező kommentje:
12
2019. jan. 4. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!