Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan hihetetlen ebben?
Haveeeer, paacsiiiiii!!! *-*
Én is ilyen vagyok csak lányban, aztán mindenki hülyének néz hogy nem volt barátom, meg nem akarok kapcsolatot. :D 16/L
Megértelek, én sem akarok szerelmes lenni. Lehet megváltozna a véleményem, ha már átéltem volna a szóban forgó érzést. :D Eddig viszont amit tapasztaltam: a barátnőim ha nagy szerelemben vannak képesek olykor-olykor elhanyagolni a pasijuk miatt. A szerelem kerül náluk az első helyre, elvakítja őket. Nekem nincs annyi időm, hogy folyton a pasimmal lógjak, nem értem másnak honnan van. :D
Szórakozni szeretek, azt meg kell hagyni. Bulizni a haverokkal... De ha már azt mondom nem akarok párkapcsolatot csak szórakozni szeretnék, kötöttségek nélkül, bonyodalom nélkül jóformán ler**ancoznak. Akkor mit kéne tennem? Nem lenne szabad hozzáérnem sem egy fiúhoz ha nem szeretnék tőle kapcsolatot? Azt mondom ez hülyeség, te talán megérted. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!