Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi olyan hihetetlen ebben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyan hihetetlen ebben?

Figyelt kérdés
Az emberek nem igazán akarják elhinni, hogy nem akarok szerelmes lenni és, hogy nekem párkapcsolatra sincs szükségem. Mindig mondják, hogy az az én igazi bajom, hogy nincs barátnőm, pedig rengeteg dologban pozitív irányba változtatna, de én mindig mondom, hogy nem akarok barátnőt. Erre a reakciók: Te hülye vagy! Biztos nem gondolod komolyan. Csak sajnáltatni akarod magad. Hiába mondom, hogy tényleg nem akarok. Ennyire nehezen hihető, hogy nincs szükségem a kapcsolatokkal járó "szükséges" "problémákra"?

2016. máj. 9. 16:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Haveeeer, paacsiiiiii!!! *-*

Én is ilyen vagyok csak lányban, aztán mindenki hülyének néz hogy nem volt barátom, meg nem akarok kapcsolatot. :D 16/L

2016. máj. 9. 18:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Megértelek, én sem akarok szerelmes lenni. Lehet megváltozna a véleményem, ha már átéltem volna a szóban forgó érzést. :D Eddig viszont amit tapasztaltam: a barátnőim ha nagy szerelemben vannak képesek olykor-olykor elhanyagolni a pasijuk miatt. A szerelem kerül náluk az első helyre, elvakítja őket. Nekem nincs annyi időm, hogy folyton a pasimmal lógjak, nem értem másnak honnan van. :D

Szórakozni szeretek, azt meg kell hagyni. Bulizni a haverokkal... De ha már azt mondom nem akarok párkapcsolatot csak szórakozni szeretnék, kötöttségek nélkül, bonyodalom nélkül jóformán ler**ancoznak. Akkor mit kéne tennem? Nem lenne szabad hozzáérnem sem egy fiúhoz ha nem szeretnék tőle kapcsolatot? Azt mondom ez hülyeség, te talán megérted. :D

2016. máj. 9. 18:12
 13/15 A kérdező kommentje:
Én nem hazudok :) Ha annyira hazudni akarnék akkor nem próbálnék minél igénytelenebbül kinézni :D Védekező reakció :D Én csak a szerelem ellen védekezek. Ha véletlen szerelembe is tudnék esni elkezdeném rózsaszínben látni a világot teljesen meghülyülnék és elvakulnék. Nem jó dolog az...
2016. máj. 9. 19:12
 14/15 A kérdező kommentje:
11-es :) Pedig nem hinném, hogy hülye :) Én például eszméletlenül rajongok a PC játékokért és olyan mintha én azt mondanám valakinek, hogy hülye, mert nem szereti a PC játékokat.
2016. máj. 9. 19:14
 15/15 A kérdező kommentje:
nem hinném, hogy hülye vagy*
2016. máj. 9. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!