Hihetetlen! Apró földönkívülit fotózott a NASA marsjárója (link)!?
Mint ahogy a képen látszódik, egy apró földönkívüli figyeli bucka szerű barlangjából a külvilágot, vajon milyen idegen faj lehet mit gondólsz?
Szerintem csak valami akármi, amiről azt hiszi az agyad hogy egy fej.
Már a náza is beszállt a "nézd egy földönkívüli, hozd a legrosszabb kamerámat!" mozgalomba? :D
Várj ez túl éles, mozdítsd be! Ezaz, most pixeles, nehogy mégegy képet csinálj. :D
Ha igaz: Ha el akarnak titkolni, akkor ez nem látott volna napvilágot, ha meg nyilvános, akkor az egész világ erről beszélne.
Ha nem: Pár noname oldal leközli, és annak rendszeres látogatóin kívül senki nem hiszi el.
Mellesleg küldeném további földönkívüli kutatáshoz:
(szerintem valami hasonló dolog lehet ott is)
Ez egy poloskoid! Emberre nagyon veszéjes! Bár azt nem tudtam,hogy a marson is őshonos. Valószínű ,hogy a reptoidok raktak le egy kolóniát.
-Yoda
"Találtak már katonai ufóbázist, sikoltó űrlényfejet, megkövült haltetemet, sőt egyszer egy hatalmas űrfegyvert is!"
Kész vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!