Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 18évesen nem volt barátom?
Nekem 23 évesen lett először kapcsolatom, és közelebb voltam már a 24-hez. Nem éreztem egyáltalán cikinek, Valamikor 22 éves koromban tudatosult bennem, hogy jó lenne egy társ, és utána rá 1 évre lett is :)
Egyébként a mostani barátnőm 20 éves volt amikor megismerkedtünk, és minden téren én voltam neki az első, még csók se volt soha.
Én örültem neki, látszik hogy nem egy kis tinilotyó. Azóta is boldogok vagyunk 14 hónapja, és remélem ő lesz az igazi :)
18 éves fiú vagyok és nekem sem volt még barátnőm.( Elég sok okból, de ez most nem lényeg.)
Egyáltalán nem gáz. Soha nem késő semmit sem előszedni. Majd megtalálod azt akit a barátodnak szeretnél.
Nem tartom"gáznak".
Őszintén szólva inkább az szánalmasnak, hogy 14-15 évesek tesznek fel kérdéseket a "hatalmas szerelmi problémáikkal" kapcsolatban..
Komolyan, már fogom a fejem. Megnyitom az oldalt és ilyen kérdések bombáznak, hogy: "Nem is leszek már szerelmes soha?" stb. Ember! 14 éves vagy! Hol van még az életed java?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!