Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az gáz ha 18évesen nem volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha 18évesen nem volt barátom?

Figyelt kérdés
Mert ahogy olvasgatom mrg hallom hogy már a kis 4-5.es kisgyerekek a pasijukról magyaráznak meg a szerelmi gondjaikról. Nekem meg még egy barátom se volt. Bár nem is nagyon sok időm lenne pasizni. De azért na.... akkor is.

2016. máj. 6. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
az sokkal rosszabb mikor már volt csajod de már egy jó ideje nincs,nem érzed az illatát,nem tudod átkarolni,és megcsókolni... 17/F
2016. máj. 6. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
17 éves fiu vagyok, es meg nem volt bnom. Es nem amiatt nem volt, mert annyira sazrul neznek ki :D Hanem, ahogy te is mondtad, nem lenne idom ra :)). De oszinten, szted a kis 4.,5.,6.-osok mennyire lehetnek szerelmesek? XD Azt se tudjak mi az :) Csak mondjak h nekik van baratjuk, de az nem komoly XD (annyi idosen meg mervedés sincs :D)
2016. máj. 6. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem 23 évesen lett először kapcsolatom, és közelebb voltam már a 24-hez. Nem éreztem egyáltalán cikinek, Valamikor 22 éves koromban tudatosult bennem, hogy jó lenne egy társ, és utána rá 1 évre lett is :)

Egyébként a mostani barátnőm 20 éves volt amikor megismerkedtünk, és minden téren én voltam neki az első, még csók se volt soha.

Én örültem neki, látszik hogy nem egy kis tinilotyó. Azóta is boldogok vagyunk 14 hónapja, és remélem ő lesz az igazi :)

2016. máj. 6. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:

18 éves fiú vagyok és nekem sem volt még barátnőm.( Elég sok okból, de ez most nem lényeg.)

Egyáltalán nem gáz. Soha nem késő semmit sem előszedni. Majd megtalálod azt akit a barátodnak szeretnél.

2016. máj. 7. 13:08
 5/5 anonim válasza:

Nem tartom"gáznak".

Őszintén szólva inkább az szánalmasnak, hogy 14-15 évesek tesznek fel kérdéseket a "hatalmas szerelmi problémáikkal" kapcsolatban..

Komolyan, már fogom a fejem. Megnyitom az oldalt és ilyen kérdések bombáznak, hogy: "Nem is leszek már szerelmes soha?" stb. Ember! 14 éves vagy! Hol van még az életed java?!

2016. máj. 8. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!