Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha 18évesen még nem volt barátom?
Figyelt kérdés
18/L vagyok. Bírnak is a fiúk meg minden. Helyesnek tartanak meg szépnek és elég sok fiú szokott velem flörtölni, meg állandóan mosolyognak rám. de...ennyi. pedig látszik, hogy ők is mozdulnának, de hát mégsem. hát nem is tudom... pedig cuki vagyok :)2009. nov. 1. 20:43
1/10 anonim válasza:
Nem gondoltál arra, hogy a lányok jobban szeretnének?
2/10 anonim válasza:
Keress magadnak igazi férfit! Ott van pl Benkő Dániel! Awww micsoda macsó!
3/10 anonim válasza:
Nem értem, ha flörtölnek te miért nem reagálod le a közeledéseket. Ha barátot akarsz magadnak, akkor talán el kellene fogadni a közeledést. Csak úgy nehéz lesz.
4/10 A kérdező kommentje:
én elfogadom a közeledésüket
és én a fiúkat szeretem ez tuti és engem is a fiúk
a lányok nem bírnak elviselni(1-2 kivétel) és én se őket
2009. nov. 1. 20:51
5/10 anonim válasza:
Nem gáz.Akkor lesz barátod amikor neked jól esik. Inkább legyen egy év múlva.Sokkal rosszabb mikor 12 éves ki p*csák
orrba szájba....
7/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem.Nekem van egy 25 éves unokanővérem,akinek szerintem még nem volt rendes pasija.Mégis boldog.Ne keresd a szerelmet várd meg amíg Rád talál.
8/10 anonim válasza:
sztem egyáltalán nem gáz legalább nem az a tipus vagy aki szint fűvel fával és ez jóó. egy ilyen csaj manapság kincs:) Am nekem se volt még senkim:( 19/F
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. nov. 2. 18:34
10/10 anonim válasza:
dehogyis gáz:) egyszer megtalálod az igazit ne aggódj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!