Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a volt barátom kiölte belőlem a szexuális vágyat? 20/L
Figyelt kérdés
A kapcsolatunk végére (utolsó 3 hónap), egyáltalán nem volt hozzá kedvem, semmilyen formában.
Mégis volt, hogy szexeltem vele.
De egyáltalán nem volt jó, nem is élveztem.
Már nem vagyunk együtt, 2 hónapja, mégis kedvem szexelni.
Kívánni se kívánom...
2016. máj. 4. 21:31
1/5 anonim válasza:
bennem sincs ilyen. Amikor megtudtam hogy megcsalt a barátnőm, azóta nincs bennem igazán. Inkább egy csóknak, egy bújásnak sokkal jobban tudnék örülni :P
2/5 anonim válasza:
Túltetted magad már a srácon?
Majd jön egy másik, aki meghozza az étvágyad. Nyugi. Csak előbb tudj túllépni az előzőn!
3/5 anonim válasza:
Irj nekem, majd en visszahozom a vágyadat. :D 20F
4/5 anonim válasza:
Ismerj meg engem! Én tutira vissza tudnám adni a szexuális vágyadat,imádom kényeztetni a partneremet! :D 27/F
5/5 anonim válasza:
Szeretnéd ha visszahoznám. Hidd el nagyon örülnél neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!