Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm most haragszik rám,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm most haragszik rám, mert elmondtam a véleményem neki valamiről, és most nagyon berágott rám. Szerintetek jogos?

Figyelt kérdés
Szóval, TV-t néztünk a szobámban, és ő rám feküdt, én pedig mondta,, hogy szálljon le rólam, mert olyan dagadt, hogy összeroppanok alatta. Itt megkérdezte tőlem, hogy szerintem kövér-e. Én azt mondtam, hogy egy kicsit, és hogy járjon el futni, és kezdjen salátát enni. Itt sértődött meg igazán szerintem, de a véleményem mindtam csak. Most miért kell ezért így hisztizni? Én sem kezdek el sírni, mert azt mondja, hogy mossam ki a fülem, és naponta fürödjek. Miért ilyenek a nők, hogy egy véleménytől is sírnak, meg besértődnek? Ez most történt kb. 1 órája, nem veszi fel a telefont, és nem is ír vissza facen. Vagyis annyit írt, hogy egy bunkó szemétláda vagyok. Ugye szerintetek sem jogos a reakciója?
2016. máj. 5. 20:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondd, te hülye vagy??

Szegény lány... Amikor összejöttetek, még nem volt kövér, mi? Ez pont olyan volt most neki, mintha te megkérdezted volna, hogy jól nézel e ki, ő meg azt mondta volna, hogy csal egy nyikkhaj vagy.

Lánynak ilyet nem mondunk.

Te jó ég...

2016. máj. 5. 21:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Jó nőzésben nem vagyok jó, rájöttem. Most szakítok harmadszorra. Egyébként 16 vagyok, nem ovodás
2016. máj. 5. 22:27
 13/15 anonim ***** válasza:

A véleményedet el lehet mondani, de ez nem volt éppen egy erőszakmentes kommunikáció.

Most már tudod mit hibáztál, keress egy módot, hogy legközelebb sérülés nélkül tudd kifejezni magad :)

2016. máj. 5. 23:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Mivel gondolom szeret téged így logikus, hogy rosszul esik neki, mert ha szeretek valakit akkor a személyiségéért szeretem legfőképpen, a külső csak mellékes szempont. Ő is elfogad téged úgy ahogy vagy és ennek visszafelé is így kellene működnie. Ha meg esetleg valami nagyon zavar, akkor azt szépen kell mondani, nem így, mert iszonyú bántó az ahogyan viselkedtél vele. Mindenféleképpen kérj bocsánatot ŐSZINTÉN!
2016. máj. 6. 14:35
 15/15 anonim ***** válasza:

MEGMONDJAM A VÉLEMÉNYEM???!!!!

Egy bunkó vagy! Hogy mondhatsz ilyet egy olyan embernek, akit szeretsz??!! Ráadásul ilyen bunkó módon! Süllyednél el szégyenedben!

És NAGYON NAGYON is IGAZA VAN!!!!!

2016. jún. 14. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!