Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Én vagyok az egyetlen olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az egyetlen olyan lány, akinek a poénkodós fiúk jobban bejönnek?

Figyelt kérdés
Vagy mi... :D Szóval, a barátnőim közül mindenki szereti a humort, de a kiszemeltjeik nagy részben nem rendelkeznek jó humorérzékkel. Én pedig jobban bírom azokat, akik sokat viccelődnek (Figyelem: nem az olyan típusúakat, akik csak azért viccesek, mert más szerep nem jut nekik). Imádok nevetni, és tudom, hogy sok esetben az a válasz ezekre a kérdésekre, hogy az ilyen fiúk még éretlenek, de mégis? Van valaki rajtam kívül, akinek ez bejön? 15/L

2016. máj. 5. 18:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Háát én pont úgy vettem észre, hogy mindenkinek a poénosabb fiúk jönnek be. :D Rám pedig ez kifejezetten igaz, konkrétan az első helyen áll nálam, hogy a fiúnak legyen jó humora. :DD 17/L
2016. máj. 5. 19:48
 12/23 A kérdező kommentje:
Végre még egy lány! :DD Köszönöm :)
2016. máj. 5. 20:03
 13/23 anonim ***** válasza:

Én kérem szépen, ezennel ki jelentem Ország-Világ elött, hogy ezentúl én vagyok a poénok grófja. :)

Meghajlást, és lábra csókot kérek dezsdvvíreim 😂

2016. máj. 5. 20:28
 14/23 anonim ***** válasza:
Hehe 😂😂
2016. máj. 5. 21:41
 15/23 anonim ***** válasza:

De sok vicces kan van itt uraim.. Khmm 😁😁😅😂

15F

P&L

2016. máj. 5. 22:19
 16/23 anonim ***** válasza:
egy igazán kifinomult poénos fiú kétlem hogy éretlen, pont hogy a jó viccekhez ész kell, jó reagálás, tág szókincs
2016. máj. 5. 23:49
 17/23 anonim ***** válasza:
a humor általánosságban elmondható, hogy szimpátiát ébreszt bennünk.
2016. máj. 5. 23:51
 18/23 anonim ***** válasza:

Vicces :D, mert minden ember szerint más a poén.. Én például már azon nevetek, ha valaki velem tölti a délutánját. (Hihetetlen, de vannak ilyen lökött emberek :D.) De ott van még a 13as válaszoló is. Ő kijelentett egy állítást, amit kétlek, hogy miért? Hát eléggé kicsi az esélye, hogy 2 gróf egy országban tartózkodjon egyszerre :D. Amúgy, amit senki se írt, pedig nagyon fontos. A poénoknak tényleg van határa. Ha elkezdek beszélni sajnos megállás nélkül folyik belőlem a hülyeség és be nem áll a szám. ( Kivéve, ha sokat iszik vagy füvezik :D). Ahh imádom a szavakat kiforgatni :D Viszont én rendkívül könnyen szótértek nemtől és kortól függetlenül az emberekkel. Tudni kell, hogy ki milyen stílust visel el. Vegyünk egy példát én már szólítottam le 30as nőket, hogy jól néznek ki (Természetesen nem ezt mondtam nekik, hanem a saját kis sajátosságommal ”előadtam nekik” :D) És hát igen voltak, olyan örültek, hogy beszélgetek velem :D. De ennek a vége az szokott lenni, hogy nagyon cuki vagy remélem a fiam is ilyen lesz blalbalbala. :/

Az is vicces, hogy nap, mint nap írnak ki ide kérdést lányokkal kapcsolatban.. Komolyan, ha használati utasítás kell neked, ne is csajoz. Minek erőltetni, ami nem megy? Bemagol pár szöveget és ennyi az egész? Hát ezt nem tudom hova tenni, mert a lány így nem az kapja, amit szeretne. Nem a ”valódi arcodat” mutatod. Lefogadom egy félénk fiú se próbálta, hogy oda megy egy lányhoz és nyögdécselve elmondja, hogy most mi van :D ( De én megtettem, mikor még az voltam :D) Na és vajon mi történt? Leizzadtam nagyon és vér vörös is lettem, viszont a lány látta rajtam, hogy nem viccből mondok ilyeneket, mert akkor nem kalapálna a szívem 100szor gyorsabban :D Így össze jött velem. És csak magamat adtam :D Huha erről beszéltem, konkrétan a semmiről beszélek, szóval most le is állnék mindenkinek további szép és kellemes napot Hello :D. ( Oh és már nem vagyok félénk, mert ez úgy 3 éve volt és az óta együtt vagyok a lánnyal és hát könnyen változik az ember csak az első lökést kell megadni nem? :D)

17F

2016. máj. 6. 06:16
 19/23 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok :D.

Nos mielőtt valaki félre értené az egészet. Nem csalom meg a barátnőmet, ő erről tud, hogy lányokat, nőket vagy magába fordult srácokat szólítok le mindenhol :D. Értsd a lényeget :D Komoly szándékom nincs, hogy most felszedem vagy ilyesmi, hanem barátkozok vele és rendbe teszem a közérzetét, mivel képtelen vagyok úgy viccelődni, ha valaki látszólag a halálán van (lelkileg) mellettem. Szóval értitek, feldobom a kedvét és reményt adok nekik (Meggyőzöm őket.), hogy akit keresnek az is keresi és egymásra találnak majd valahol :D. Nos ennyit akartam tisztázni a későbbi nézeteltérések miatt.. Hello és továbbra is szép és kellemes napot :D.

17F

2016. máj. 6. 06:31
 20/23 anonim ***** válasza:

hát igazán vicces sráchoz még eddigi életemben nem volt szerencsém. :(

csak ilyen erőltetett "húdemenővagyok" s***fejekhez.

2016. máj. 7. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!