Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a leányok?
Figyelt kérdés
Eddig 3 komolynak tünö kapcsolatom volt lányokkal, mind eljutott az egymás ölébe ülésig, baráti társasággal való filmezés közbeni kézfogásig, nyakrapusziig, de amikor elhívtam randizni, mindegyikük lekoppintott, hogy csak barátként kedvelnek. Pedig böven bedobtak olyan jeleket, amik biztosra vittek. A legszomorúbb az a tény, hogy egyikük sem a típikus r****c volt, hanem kedves, "jóravaló" lányok. Miért történik ez meg mindig velem?!
Friss szerelmibánatos 16os fiú itt. (Állj a sarkadra és ehhez hasonlóakat pls hagyjátok, nem vagyok túl tisztafejü hozzájuk)
2016. máj. 5. 16:43
1/5 anonim válasza:
Van akiken nem latszik h ilyenek. Az o fajtajukat az teszi boldogga, ha hulyizhetnek es latjak h kellenek neked. Ez noveli az egojukat. Sajnalom..
2/5 anonim válasza:
Ha az egyik ilyen lánynak lerombolod az egóját, sikerülni fog
3/5 anonim válasza:
De, ezek a rbanc típusok, a legrosszabb fajtából mert megjátsszák hogy nem azok... álszent pitsák.
4/5 anonim válasza:
Szia
Szerintem én tudnék segíteni. Velem is ilyen volt ( én vagyok a lány) a fiú úgyanezt gondolta mint te. Ha érdekel leírom privátba.
5/5 anonim válasza:
Erre a dologra, hogy "a lányokat külsőre nem lehet megítélni" arra van példám. Az egyik haveromnak egy elképesztően fullos barátnője van. Láttam képeket róla (akkor még nem ismertem). Gondoltam magamba, hogy ez egy kedves, mosolygós lány lesz... Aztán amikor találkoztam vele akkor a hangján érződött, hogy olyan jó parasztos. Azután a viselkedése sem volt valami lehengerlően nőies...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!