Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok azokról a fiúkról, akiket csak a szex érdekel?
Szerintem az ilyen fiúknak ilyen lányok is kellenek. Nincs semmi értelme annak hogy behulyitik a lányokat és aztán osszetorik őket belülről. Nekik erre van szükségük, ez egy sikerelmeny hogy bedolt nekik még egy lány meg még egy. Én undorodom az ilyen fiúktól, de az összes lány akivel kikezdenek azt hiszi hogy ő a kivétel ezért is jár sikerrel. Kiszamithatatlaok és megbizhatatlanok az ilyen fiúk. Mégis általában olyan kisugarzasuk van hogy mindig elerik amit akarnak.
Az ilyen fiúk keressenek olyan lányt akiknek szintén csak a szex kell és megvan a teljes boldogság.
Hülyén hangozhat, de:
A fiúkban és lányokban is vannak genetikai kódok. A fiúkban ez a megtermékenyítés vágyát adja. Az a fiú aki nem elég komoly, és még nem érett meg mentálisan, az csak örül a fejének, hogy nem csak pisilni tud a szerszámával.Az élvezet miatt teszik, nincs érzelmi súly.Én csak szánalmasnak tartom. Van aki kinövi, van aki nem
Én is vágyom a szexre, de én csak egyetlen egy lánnyal akarnám, örömet szerezni neki, ha tudok.
Sosem vágytam arra, hogy minél több csajt. De tök mindegy, én egyet se tudok megfogni. Nem hogy többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!