Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kover voltam, nem kellettem neki, vekonyan igen. Kihasznal vagy ez igy mukodik a pasiknal?
Nagyon kover voltam, majdnem 95 kg, es volt egy fiu, aki nagyon tetszett, de csak baratok voltunk. Szerelmet vallottam neki, o pedig finoman azt mondta, o nem erez igy es nem vagyok az esete. Egyaltalan nem az a nocsabasz fajta, tehat a szep, vekony lanyokat sem szexre hasznalta, mert volt rendes baratnoje kesobb. Aztan megszakadt a kapcsolat es ket evvel kesobb (napjaink) osszefutottunk es en most 57 kg vagyok, fel sem ismert, de nagyon orult utana, kicsit sztoriztunk a regi dolgokrol, nevettunk egyet azon, hogy akkor szerelmes voltam bele es eselytelen volt stb.. De ujra megindult bennem valami... Mintha ujra kezdenek beleszeretni. Elhivott moziba, elmentunk, nagyon klassz volt, azota nem csak kedves fiu, de uriember is lett. De valami nem igazan all ossze bennem, ezert fiuk valaszainak orulnek. Tudom, fontos a kulso ha valakivel meg akarunk jelenni, de a szerelemben pedig elvileg nem az az elso es celzott ra, amikor ezt beszeltuk ki, hogy tulajdonkeppen a sulyom allt kettonk koze.. Mivel rendes fajta fiu (ismerem egyik ex baratnojet) igy ha nem csak szexre kellek neki, miert csak most erdeklodik irantam? Egy atlagos ember nem szerethet egy dagibbat? Vagy ilyenkor mi van, fiuk? Nem egeszen ertem a dolgot, mert en ugyanaz a lelku es viselkedesu ember vagyok, mint ket eve, csak "mas testben"... Engem kisse zavar, hogy akkor kezet fogtunk, ha talalkoztunk, most pedig, ahogy folismert egybol oleles, puszi stb...
Fiuk, ferfiak, ha ti lennetek ennek a pasinak a helyeben es ti lennetek ebben a helyzetben, el tudnatok elmagyarazni nekem, hogy o benne most mi zajlik?
Szeretnem megerteni, koszi a valaszokat.
Komolyan mondom, te hülye vagy! Nincs önértékelésed és leszarod magasról. Szerintem undorító, hogy összejössz vele, de tudod mit te dolgod.
Csak vicc, kövéren leszart, most hogy jó bőr lettél még meg is kaphat. Az ilyenek a k*rvák.
'Tudod egy normális pasi akkor is veled lett volna ha kövér vagy, nem a külsődet nézte volna.'
Haaat... te sem lattal meg kozelrol se not, se ferfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!