Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem kihasznál egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem kihasznál egy lány és átver, felejtsem el vagy?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek egy lányt de úgy érzem becsap engem,bár lehet,hogy a helyzeteket csak én képzelem be.Múltkor összevesztünk kicsit és most 3 napja nem beszélünk.Annyira szeretnék ráírni,nem tudom hogy rá kéne-e írnom.Ő nem ír rám nem tudom,hogy nekem kéne-e ráírnom vagy hagyjam és ha akar valamit majd ír?
2016. jan. 16. 12:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok, csak mi egy hónapja nem beszéltünk, irj neki mert azért nem ir mert várja h te irj
2016. jan. 16. 12:50
 2/9 A kérdező kommentje:

Lehet azt kéne tennem :)

De már magam se tudom össze vagyok zavaródva :/ :)

2016. jan. 16. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Én még adok neki egy eséjt, de most biztosra veszem hogy akar e valamit
2016. jan. 16. 13:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Hehe :) Ha ráírsz majd mond meg mi volt a reakció.

Nem tudom mit kéne tennem én mondtam már neki,hogy többet akarok ő nem utasít el,de konkrétumot se mond soha és közbe nem értem egy két dolgot miért tesz:/De annyira szeretem :D

2016. jan. 16. 13:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Én még várok pár napot mert nálunk ez már a 2. Ilyen eset és akkor pont egy honap után ujra irt, kivárom az 1 hónapot és ha nem ir akkor majd én fogok
2016. jan. 16. 13:07
 6/9 A kérdező kommentje:
reendben :D lehet én is azt teszem most :)
2016. jan. 16. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha 3 napja nem irtatok és te rá akarsz irni akkor ne várd ki az 1 hónapot mert nagyon idegesítő ez az idő, unalmas és azon kapod magad hogy sok pénzt költesz piára xd
2016. jan. 16. 13:19
 8/9 Adelll ***** válasza:
3 napja nem irtatok eymasre es te kepes lennel 1 honapot varni?:oo legyszi be. A legtobb lany azert nem ir mert azt varja hogy a fiu irjon. Es 1 honap ketsegek kozott nagyon szar. Szerintem irj :)
2016. jan. 16. 22:15
 9/9 Adelll ***** válasza:
Jaj de legyel vele azert ovatos. Azt irtad ugy erzed becsap. Derits ki valahogy hogy igaz e.
2016. jan. 16. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!