Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tippek hogy felejtsem el a...

Tippek hogy felejtsem el a fiút aki szimpatikus volt?

Figyelt kérdés

megbántott,de még mindig nagyon szimpi.

mit csináljak h elfelejtsem?

2015. nov. 19. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel bántott meg ennyire hogy még az emlékét is kitörölnéd?
2015. nov. 19. 17:31
 2/4 anonim válasza:
Próbálj ne találkozni vele, ne beszélgess vele
2015. nov. 19. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló probléma van, a különbség, hogy nem vagyunk szorosabb kapcsolatban, mert én rontottam el az elején (gyerekesen viselkedtem, így nem vesz komolyan semmit, amit mondok vagy csinálok, és nem keresi a társaságomat, ráadásul igyekszik mielőbb szabadulni, ha én kezdeményezek beszélgetést vele). Nálatok más a helyzet, szerintem próbáld meg megbeszélni vele, hátha még rendbe jöhet a dolog.
2015. nov. 22. 19:18
 4/4 anonim válasza:
Ha fontos számodra és nem olyan nagy dolog volt amivel megbántott akkor beszéld meg vele!! Ne a büszkeségeddel foglalkozz ilyenkor!! Mert ha hagyod elmenni később nagyon megfogod bánni!! Hidd el!Beszéld meg vele az a legjobb döntés amit hozhatsz
2015. nov. 22. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!