Mit tegyek, hogy szimpatikus legyek az oszi és az osztálytársaim számára? 15/L
Figyelt kérdés
#oszalz
2015. aug. 14. 00:26
1/3 anonim válasza:
Csak azt tudom tanácsolni, hogy légy önmagad.
2/3 anonim válasza:
Én is azt tanácsolom, hogy add önmagad. És ne félj beszélni előttük. Ha önmagad leszel, biztosan lesz, aki közelebbi barátnőd is lesz. Sok sikert és ne félj! :)
3/3 anonim válasza:
Ha önmagadat adod attól még utálhatnak.
Nem mindenkinek van olyan egyénisége hogy szeressék, és ez nem feltétlenül jelent rosszat.
Nekem például olyan nagy önbizalmam van és magabiztos fellépésem hogy mindenkit arra emlékeztetek hogy neki nincs. Na mármost ezért nem biztos hogy szeretni fognak.
Szóval ez összetett dolog mert ha magadat adod nem biztos hogy nyerő leszel, ha viszont megjátszod magad tuti vesztesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!