Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak kihasznál ez a lány?
Figyelt kérdés
Nemrég megismerkedtem egy lánnyal.. Az első kéthétben jól ment minden.. Egész nap beszélgettünk egymással. Aztán találkoztunk is. Jól éreztük magunkat mindketten, még egy pizzára is elhívtam. Összesen 3-4 órát voltunk együtt. Ez volt a legelső találkozáskor.. Aztán egyre furcsábban kezdett el viselkedni.. Nem nagyon reagál az üzeneteimre, mindig eltűnik szó nélkül.. Mostanában már megírja ha dolga van.. Például ha megy a kedvenc sorozata, vagy ha éppen éhes, de több órákat kell várnom rá várnom, hogy elérhető legyen.. Valamikor vissza sem ír mikor fent van. Aztán megbeszéltünk még egy találkozót ugyanott, ahol eddig. Budapesten a Déli pályaudvaron.. Több mint 3-órát kellett rá várnom.. Állítása szerint azért késett mert elaludt. Azon a napon összesen csak 30 percig voltunk együtt mert, hogy neki haza kell mennie mert kásőn ér haza.. Innentől lettek furcsábbak a dolgok.. Azt írta, hogy a harmadik randi legyen az, hogy elhívjam moziba, én beleegyeztem.. Miatta vállaltam ismételten diákmunkát mint az előző lány miatt.. Egész héten csak ugráltam, hogy megy legyen a mozijegyre a pénz.. Úgy volt, hogy ma megyünk szombaton, aztán mikor írtam neki tegnap, hogy sajnos még nem kaptam meg a fizetést mert csak jövőhéten kapom meg azt írta, hogy nembaj, de mikor írtam neki, hogy azért még találkozhatnánk ma, azt válaszolta, hogy nem ér rá mert tanulnia kell és takarítania. :( Szerintetek? 19/F a lány 16/L2015. nov. 7. 15:33
1/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd ezt a lányt, csak kihasznál, és nem érdekled szerintem annyira.
2/8 anonim válasza:
Ez sajnos igen az kihasználás. Sőt csak egy lábtörlő vagy neki, nem vesz téged semmiben sem. Késik 3 órát és még te hívd meg? Lapátra tenném! Mit képzel magáról? Te meg hagyod is. Nem fúra hogy találkozni, akar veled ha van pénzed, de ha nincs akkor nem ér rá. Akkor vesz elő, amikor neki kellesz de fordítva nem így van. Sajnálom tényleg. Jobb most meg tenni, ezt a lépést mint később. Tudom így nehéz le kezelni a dolgokat, de jobb lesz nézz magadnak normális lányt. Engem egyszer néztek hülyének, fél éven keresztül. Éreztem én valahol, hogy kihasznál úgy ahogy most te, neked is vannak evvel kapcsolatban, sejtéseid. Hülye voltam akkor. Utána már én voltam, aki ette de ez sem volt, egy jó megoldás. Azóta teljesen meg változtam, máshogy állok a nőkhöz. Ne veszítsd el azt hogy még tisztán tudsz szeretni! Én már el vesztettem, azóta csak d*gom őket, nem vagyok képes a szerelemre...
3/8 anonim válasza:
Annyit tehetsz hogy nen irsz rá. Megvárod hogy ő keressen. Használj forditott pszichológiát. Tudom nehéz.lesz, de ha tényleg akar töled valamit akkor keresni fog.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem mentünk moziba mert nem ér rá, de már vagy két hete, hogy nem ér rá.. De azért beszélgetünk mindennap.. Aztán megint megemlítette a mozizást.. De még kaját is szeretne.. Szóval olyan 5-6 ezer lesz majd... De a furcsa az, hogy mindig lelép face-ről.. Most is látta az üzenetem, de válaszra sem méltat.. (Állítólag tanul) Legalábbis ezt írja 1-2 óra elteltével, mikor újból fellép... Szóval, nagyon fura..
2015. nov. 18. 18:33
6/8 A kérdező kommentje:
TÉVEDTEM..!!! NEM HASZNÁL KI A BARÁTNŐM!!!! NAGYON IS SZERET, ÉS ÉN IS SZERETEM ŐT. De sajnos hamarosan kórházba fog kerülni a gerince miatt.. :( Nagyon aggódom érte. :( Nem ez az első műtétje. :/ Nem tudom, hogy mit tennék, ha bármi baja is történne..
2015. nov. 23. 17:44
8/8 anonim válasza:
*Jobbulast neki.
Bocsi az ekezekert. 5, 7 es valaszolo voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!