Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lány vagyok, de nincs büszkeségem, szalladok a fiuk utan még az utan is aki, kihasznál, bánt, testileg, lelkileg bánt, mit kellene szeretethez jussak?
én is hasonló voltam, mikor fiatalabb voltam (herpesz nélkül mondjuk)
futottam a fiúk után, mindent megtettem, hogy figyeljenek rám, és vágytam a szeretetre. nálam ez önbizalomhiányból fakadt. amióta vagy egy kis egészséges önbizalmam, és szebbnek látom magam, rájöttem, hogy nem kell a fiúk után futni, lett egy kis tartásom, és több pozitív visszajelzést is kapok.
önbizalomnövelés nálam így vált be: esetleg változtass a külsődön. állj minden nap a tükör elé, nézd magad, és találj valamit, ami szép rajtad, tetszik neked, és arra koncentrálj. mondogasd magadnak, hogy jól nézel ki, csinos vagy. sok ilyen dolog agyban dől el, nálam bevált.
de megbűntetni senki sem fog azért, ahogy most élsz. :) ha kicsit közömbösebb vagy a srácokkal, és nem futsz utánuk, még az érdeklődésüket is felkeltheted, nálam ez is bevált :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!