Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek csak kihasznál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak kihasznál?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel már lassan 3-hónapja vagyunk együtt, de a távolság és az ideje miatt csak 4x találkoztunk eddig, de neten mindennap beszélgetünk. Az első randi jól alakult, mindketten jól éreztük magunkat, még pizzázni is elhívtam. Akkor összesen 3-4 órát voltunk együtt. Ez volt a legelső találkozáskor.. Aztán megbeszéltünk még egy találkozót ugyanott, ahol eddig, több mint 3-órát kellett rá várnom. Állítása szerint azért késett, mert elaludt. Azon a napon összesen csak 30 percig voltunk együtt mert, azt mondta, hogy neki haza kell mennie.. (Kicsit furcsa volt az nap, mert nagyon sietett) A harmadik találkozáskor moziba mentünk, de csak azért mert nagyon ragaszkodott hozzá, hogy odamenjünk, de film nézés után egyből hazament... (Pedig mondtam neki, hogy még egy kicsit sétálhatnánk, de nagyon sietett haza..) Negyedik találkozáskor szobát béreltem ki, hogy kettesben tudjunk lenni.. Azon a napon voltam elsőnek lánnyal, akkor szeretkeztünk, de nagyon kínosan éreztem magam, mert béna voltam, de nagyon lehetőséget sem adott arra, hogy többször próbálkozzak.. A 10.-ik bénázásom után mondta, hogy hagyjuk az egészet... Nem tudom, hogy mit gondolt... Tudhatta, hogy szűz vagyok, mert 100X elmondtam neki.. Akkor lehetett volna kicsit megértőbb, azt gondolom.. Most fogunk találkozni ötödjére, de most a McDonald's-ba szeretne menni.. Hozzátenném, hogy a múltkor, még mielőtt szobára mentünk volna, hotdogozni mentünk el, de azt is csak azért mert ő szerette volna. Csak hát az volt a baj, hogy az nap olyan 7-8 ezer Ft.-om ment el az útiköltség, valamint a szobabérlés, ami nagyjából pénzkidobás volt, mert 1-órát sem voltunk ott, a menü, meg volt olyan 1200 Ft, mondjuk kettőnknek, de ezt nem terveztem bele, mert az ajándék nem volt olyan olcsó, amit vittem neki.) Néha megkérdezi, hogy mennyi pénzt hozok magammal.. Azóta, mióta hoztam neki egyszer ajándékba cigarettát, mindig kéri, hogy hozzak... Az is nagyon érdekes, hogy most nemrégiben, még december előtt megbeszéltük, hogy bemutat a szüleinek és, hogy náluk alszom, de nem lett belőle semmi, mert valamiért nem nagyon akarta, hogy náluk aludjak.. Állítólag azért nem aludhatok ott, mert egyszemélyes az ágya, de én mondtam neki, hogy a földön is elalszom, de így sem volt jó neki.. Meg a hátával jött mindig, hogy nagyon fáj neki.. (Megértem, hogy fáj neki, mert 8X műtötték a gerincével és megint műteni fogják januártól.) Csak azt nem tudom, hogy mi köze van a gerincéhez, ahhoz, hogy náluk aludjak.. Aztán mikor megírtam ezt, nagyon nem tetszett neki.. Utána azzal jött, hogy elsőnek ismerjük meg egymás szüleit és majd utána náluk aludhatok.. Ez szép és jó, de az útiköltségemet nem ő fizeti... Nem tudok mindig elmenni hozzá.. Pénzbe kerül az út.. Azért szerettem volna náluk aludni, hogy többet legyünk együtt, de ezt mondtam neki, de hiába... Azt mondta, hogy "egyszer majd" náluk alszom.. Az is bánt egy kicsit, hogy mikor kérek tőle intim képet magáról, sosem küld, de bezzeg régebben másnak küldött.. (De még azt is mondta, hogy ő sosem küldött senkinek intim képet, holott ez nem igaz..) Tudom, hogy nem szép dolog mások profiljába belelépni, de láttam, hogy barátnőm profilképét kedvelte egy srác facen.. Aztán kicsit nyomozgattam a srác után.. Megtudtam az E-mail címét, valamint a jelszavát és beleléptem a srác fiókjába.. Láttam, hogy régebben barátnőmmel beszélgetett.. Sőt, még intim képeket is küldött annak a srácnak, persze a srác is neki.. (DE MÉG RÉGEBBEN, MIKOR MÉG NEM VOLTUNK EGYÜTT..) Nem az a baj, hogy nekem nem küldött olyan képeket magáról, hanem az, hogy nem mondott igazat.. nekem azt mondta, hogy soha nem küldött senkinek olyan képeket.. A másik dolog, hogy csak a szexről beszélt azzal a sráccal.. Aztán mikor ez miatt tegnap összevesztünk, hozzá vágta a fejemhez, hogy nem volt senki más, aki régebben megértette őt, csak az a srác... Most kérdem én!... Megértésnek számít az, ha valaki folyton csak a szexről beszél?.. Nagyon megérthette az a srác.. Folyton csak arról beszéltek.. Más témájuk nem is volt.. Olyanokat írt a barátnőmnek, hogy "Már megint sz*opni voltál?" meg ilyenek. A barátnőm meg azt írta neki, hogy most olyan jó lenne ha ott lenne vele náluk.. Nem aludnának éjjel meg ilyenek... (Persze mindez régen volt.) De kicsit akkor is fáj... :( A barátja vagyok.. Az a srác nem volt a barátja, de mégis azt akarta volna, hogy náluk aludjon...... A barátja vagyok... Nekem miért nem írja ezt?... Úgy érzem, hogy engem csak kihasznál.. Mintha nem is akarna velem lenni... Azokért a srácokért meg bármit meg tett volna, akik csak meg*bacták volna, ahogyan láttam a beszélgetésükben.. :( 19/F

2015. dec. 27. 09:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Hogy még ilyen is van. Hmm. Hát ne haragudj de igy külső szemmel igen csak arra utazik hogy kihasznál. Én is távkapcsban vagyok tudom milyen mikor utazgatni kell.

De ez szerintem túlmegy a határon. Ő szerintem nem érzi magát jól veled viszont kell neki valaki hogy ne legyen egyedül.

2015. dec. 27. 10:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Huha. Rendes fiu vagy hogy ennyi mindent megteszel a baratnodert, pedig o sajnos csak kihasznal. Fura ez nekem...ha szerelmes beled akkor miert nem aludhatsz naluk? Ne jojjon mar mindig a kifogasaival...szerintem hagyd ezt a lanyt. Jobbat erdemelsz :)
2015. dec. 27. 10:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Hagyd azt a lányt. Egyáltalán nem érdemli meg amit teszel érte, mert hazudik neked. Ugyanis a kapcsolat lényege az, hogy mennyire vagytok igazak egymáshoz. De ez nagyon nem az!
2015. dec. 27. 12:13
 4/9 GirlinVintage válasza:

Női szemmel úgy látom hogy csak kihasznál. A párommal nekünk is vannak ilyenek (itt az esetleges gátoló tényezőkre gondolok mint a szülők) , és még szó sem volt egymásnál alvásról, de azért én is próbálom úgy tologatni a teendőket hogy jusson idő kicsit romantikázni. Jelenleg 3 hónapja vagyunk együtt.

Lényeg a lényeg hogy sokkal jobbat érdemelsz. Ne is emészd magad rajta, ez nem a te sarad.

17/L

2015. dec. 27. 12:24
 5/9 anonim válasza:

Szerintem ez a lány nem akar egyedül lenni és tényleg csak kihasznál.Ha talál egy másik fiut aki mondjuk már tapasztaltabb szex terén akkor szakitani fog.Mivel nem is szeret.Nem érdemli meg a lány hogy együtt legyetek.Lehet hogy azért nem akar találkozni mert már most van egy másik pasija.Nem igy müködik egy kapcsolat ez nem normális .A csaj nem téged hanem a pénzed szereti.

Ha van kedved irj privát üzenetet.16/L

2015. dec. 27. 12:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Pedig kezdtem már örülni, hogy végre találtam valakit a külsőm ellenére, erre kiderűl, hogy csak szórakozik velem... :(
2015. dec. 27. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Hey hey ne keserítsétek el már szegény kérdezőt, egyébként szerintem ülj le a csajjal szemtől szembe és beszéld meg vele a dolgot és mond el mi bánt stb.

Egyébként az hogy nem vallotta be hogy küldött olyan képet az szerintem normális mivel nagy valószínűséggel szégyellte is. Bár nem látok a lány fejébe de szerintem ő a nyomulósabb srácokra bukik. Na de fel a fejel, beszéljétek meg aztán eldöntitek hogy jobb e külön vagy sem.

2015. dec. 27. 13:08
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem keress új lányt! hisz csak a pénztárcád kell neki..
2015. dec. 27. 18:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos igazatok van... Ma azt írta nekem, hogy azért nem marad olyan sokáig velem, mert nem tervezek semmilyen programot... Programok allatt mozizást, állatkertezést értett... Ezt írta szószerint...
2015. dec. 27. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!