Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha kettő fiút...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kittina :) kérdése:

Mit tegyek, ha kettő fiút szeretek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nekem igazából nem azt mondom, hogy sűrgősen, eléggé gyorsan kellene tanács, ugyanis amilyen szituban vagyok most, az nagyon nem tesz jót nekem, és senki másnak.

Szóval. Kezdem az elején. 14 éves koromban jöttem össze életem első szerelmével. 2 évig minden teljesen jó volt a kapcsolatunkban, sülve főve együtt voltunk. Aztán a szerelem kezdett elhalványodni, én pedig férfiként tekintettem másra is. Ezt most nem részletezem, a lényeg, hogy amiatt a fiú miatt szakítottunk. Nem csaltam meg vele, csak a szakításunk után voltak köztünk dolgok. Ezeket rettenetesen megbántam.

Aztán, amikor pár hónappal ezelőtt éppen padlón voltam a szakítás miatt, az egyik osztálytársammal nagyon közel kerültünk egymáshoz. Rengeteget beszéltünk, kezdtem megszeretni, ő pedig szerelmet vallott nekem.

Néhány napra el kellett utaznia, és nem tudtunk találkozni. Ekkor folyamatban irogattunk, de én elkövettem egy olyan "hibát", amivel teljesen a lelkébe tapostam. Találkoztam az első barátommal, és aznap este kibékültem vele. Teljesen úgy éreztem, hogy igen, ennek így kellett történnie. De az elmúlt kettő-három hétben valamiért úgy érzem, hogy bánom az egészet, és néha, hogyha az osztálytársamra pillantok, gombóc kerül a torkomba, és nem tudom mit érzek iránta, úgy érzem szükségem van rá mindig. Ő viszont próbálja tartani a távolságot, hiszen úgy érzi kihasználtam és rettentően beletapostam ezzel a dologgal a lelkébe. Szóval, kérdezzetek bármiről, nem is írtam le mindent. Tanácsokra is szükségem lenne, mert így már nem nagyon tudom elviselni ezt a helyzetet sokáig. Köszönöm.

17/lány

2016. ápr. 28. 14:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
köszi, hadd döntsem már el mit tartok gáznak. ellenpélda is van ám, nem azokat kéne etalonnak tartani akik többel voltak mint te. hidd el nem ez a dicsőség, de majd rájössz ha tényleg jön az igazi, majd bánhatod hogy már elkótyavetyélted az első alkalmat egy szerelemnek hitt fiúcskával NEM FÉRFIVEL ;)
2016. ápr. 28. 14:54
 12/18 anonim ***** válasza:

#10: Na ez egy nagyon durva általánosítás...átlagosan 16-17 évesen veszítik el.

Mert szerinted normális,hogy 16-17 évesen te összefeküdtél valakivel szakítás után? Örülj,ha kapcsolatban szexelsz kislány...

Vagy nálad a "voltak köztünk dolgok" mit jelent?

2016. ápr. 28. 15:06
 13/18 anonim ***** válasza:

Anyám a nyomorék?

Tudod kinek anyázzál hülye gyerek

2016. ápr. 28. 15:40
 14/18 anonim ***** válasza:
na mivan ha téged bántanak az már nem tetszik mi?
2016. ápr. 28. 15:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Pont leszarom, hogy engem mimindennek szidol, de anyámat ne, én se anyáztam neked
2016. ápr. 28. 16:15
 16/18 anonim ***** válasza:
" mimindennek szidol " sejtettem hogy értelmiségi vagy :D
2016. ápr. 28. 16:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is sejtettem, hogy egy hülyegyerek vagy
2016. ápr. 28. 17:01
 18/18 Thomika20 ***** válasza:
Eléggé zavaros.
2016. ápr. 29. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!