Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adam Blood kérdése:
Most az van hogy van egy lány akivel nagyon szeretek lenni szeretem is, de nem tudom hogy ő mit érez hogyan derít hetem ki?
Figyelt kérdés
2016. márc. 31. 20:51
1/9 anonim válasza:
Írj az egyik baratnojenek hogy ő is azt érzi e amit te.
2/9 gnoomage válasza:
Megkérdezed? Komolyan mondom egyre hülyébb kérdések jönnek egy huzamba mostanság...
4/9 A kérdező kommentje:
De nem mert elég ciki hogy oda állok elé és szeretsz ? tehát ez kilőve...
2016. márc. 31. 22:17
5/9 anonim válasza:
Szerzel egy fluxuskondenzátort, építesz egy időgépet, előre mész 1 évet: ha 1 év múlva összejöttetek akkor szeret, ha nem, akkor nem.
6/9 A kérdező kommentje:
Vissza a jövőbe ;) de mos itt az most egy értelmes segitség nyújtás van
2016. márc. 31. 22:39
7/9 anonim válasza:
Figyelj ez nagyon titokzatos dolog! Ugy "drít heted ki" ha MEGKÉRDEZED! OMFG! WOOW! WTF?!
8/9 anonim válasza:
Elmentek bulizni és alkoholos állapotban rákérdezel, ha rosszul sül el mondhatod, hogy sokat ittál és nem emlékszel rá, bocsásson meg.
De sokszor ez sem kell.
Hívd el valahova ha igent mond és jól érzi magát veled kedvel, ott rá is tudsz majd kérdezni.
9/9 anonim válasza:
Nekem nem kéne olyan pasi, aki nem meri ezt megkérdezni.
Nem azt, hogy szeretsz-e, mert lehet, hogy te sem szereted, csak hangya ment a bugyidba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!