Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha kettő fiút...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kittina :) kérdése:

Mit tegyek, ha kettő fiút szeretek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nekem igazából nem azt mondom, hogy sűrgősen, eléggé gyorsan kellene tanács, ugyanis amilyen szituban vagyok most, az nagyon nem tesz jót nekem, és senki másnak.

Szóval. Kezdem az elején. 14 éves koromban jöttem össze életem első szerelmével. 2 évig minden teljesen jó volt a kapcsolatunkban, sülve főve együtt voltunk. Aztán a szerelem kezdett elhalványodni, én pedig férfiként tekintettem másra is. Ezt most nem részletezem, a lényeg, hogy amiatt a fiú miatt szakítottunk. Nem csaltam meg vele, csak a szakításunk után voltak köztünk dolgok. Ezeket rettenetesen megbántam.

Aztán, amikor pár hónappal ezelőtt éppen padlón voltam a szakítás miatt, az egyik osztálytársammal nagyon közel kerültünk egymáshoz. Rengeteget beszéltünk, kezdtem megszeretni, ő pedig szerelmet vallott nekem.

Néhány napra el kellett utaznia, és nem tudtunk találkozni. Ekkor folyamatban irogattunk, de én elkövettem egy olyan "hibát", amivel teljesen a lelkébe tapostam. Találkoztam az első barátommal, és aznap este kibékültem vele. Teljesen úgy éreztem, hogy igen, ennek így kellett történnie. De az elmúlt kettő-három hétben valamiért úgy érzem, hogy bánom az egészet, és néha, hogyha az osztálytársamra pillantok, gombóc kerül a torkomba, és nem tudom mit érzek iránta, úgy érzem szükségem van rá mindig. Ő viszont próbálja tartani a távolságot, hiszen úgy érzi kihasználtam és rettentően beletapostam ezzel a dologgal a lelkébe. Szóval, kérdezzetek bármiről, nem is írtam le mindent. Tanácsokra is szükségem lenne, mert így már nem nagyon tudom elviselni ezt a helyzetet sokáig. Köszönöm.

17/lány

2016. ápr. 28. 14:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
hűűűű ne haragudj de 17 éves létedre elég nagy lotyó vagy már most.... tudom hogy ezzel nem segítettem :D
2016. ápr. 28. 14:30
 2/18 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetném, hogy miért?
2016. ápr. 28. 14:31
 3/18 anonim ***** válasza:
ezt is szeretem, azt is szeretem. ezzel is összefekszem, kirakom, összejövök mással, azt is dobom az előzőért aztán sírok a másikért... elég szövevényes :D más 30 évesen nem évődik ennyit pasik miatt. és nem, nem szerelem amit érzel, inkább a tanulásra összpontosíts.
2016. ápr. 28. 14:35
 4/18 anonim ***** válasza:

Te nyomorék azt irja, hogy két évig volt eggyütt a barátjával és nem csalta meg csak szakitittak ,van ilyen

Hol irta, hogy összefeküdt bárkivel is?

2016. ápr. 28. 14:39
 5/18 anonim ***** válasza:

Este békültetek ki, mi? Véletlenül sem szexszel, ugye? :)

Szerintem hagyd mindkét srácot. Egyrészt jobbat érdemelnek, másrészt pedig a régi kapcsolat felmelegítése semmit nem ér, másrészt a másik srácnál elvágtad magad. Itt már nincs mit megoldani.

2016. ápr. 28. 14:41
 6/18 anonim ***** válasza:
"szakítás után voltak köztünk dolgok" tényleg nem feküdt össze akkor vele :D ( nem is mondtam hogy megcsalta, csak h összefeküdt ) másrészt, 16 évesen FÉRFIKÉNT tekintett másra is :D hát itt már röhögőgörcsöt kaptam kb :D egyébként anyád a nyomorék maximum :)
2016. ápr. 28. 14:43
 7/18 anonim ***** válasza:

#4: Én nem az a válaszoló vagyok, akinek írtál, de szerinted ez nem azt jelenti, hogy összefeküdt vele? (ha kapcsolaton kívül,ha nem...):

" csak a szakításunk után voltak köztünk dolgok."

2016. ápr. 28. 14:43
 8/18 anonim ***** válasza:
biztosan ő is ilyen 16 év körüli, és nem tudja értelmezni amit olvas és ide jön nyomorékozni :D
2016. ápr. 28. 14:45
 9/18 anonim ***** válasza:
vagy ő a kérdező is, és kiakadt hogy lelotyóztam hogy 17 évesen több péniszt fogott mint kilincset :D
2016. ápr. 28. 14:45
 10/18 A kérdező kommentje:
Gratulálok hogy így gondolkodsz egyébként. Más lány 17 éves korára már két kezén nem tudja megszámolni. :)
2016. ápr. 28. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!