Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy fiu. Mit csináljak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiu. Mit csináljak? . A többi lennt

Figyelt kérdés
Van egy fiu, akivel egy évfolyamba járunk, a barátnőm jóba van vele, és igy én is kezdtem jóba lenni vele, ugy látom, hogy bír, és nekem nagyon megtetszett, szerintem neki is bejövök, de soha nem beszélünk facebookon, és nem is egy városba lakunk, de én nem merek ráirni, pedig nagyon szeretnék .

2016. ápr. 24. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyelj,ha te nem írsz rá,meg ő sem ír rád...Semmi sem lesz.Ha ő nem ír,akkor írj te.Találj ki valami indokot,vagy nem tudom.De ha senki nem kezdeményez,semmi nem lesz belőle.
2016. ápr. 24. 19:44
 2/5 A kérdező kommentje:
igazad van, de milyen indokot? hogy kezdjem?
2016. ápr. 24. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
A legjobb lenne, ha személyesen beszélgetnétek, mert a testbeszédből jobban kivehető, mit érez. Kérd meg a barátnődet, hogy szervezzen egy talit, amire mind a ketten mentek, ott esetleg jobban megismerhetitek egymást. Aztán meg minden megy majd magától, de írhatsz is neki, csak ne azzal kezdd, hogy "tetszel nekem", mert az kicsit ijesztő lenne.
2016. ápr. 24. 19:46
 4/5 anonim válasza:
A barátnőd tudja hogy tetszik neked?
2016. ápr. 25. 14:19
 5/5 A kérdező kommentje:
nem tudja, meg nem mondtam el neki, de ma ráirtam es beszélünk
2016. ápr. 25. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!