Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha egy fiú nyomul...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy fiú nyomul rám? (többi lennt)

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban,eleinte tökre tetszett,de most már nem annyira.Minden nap más csaj tetszik neki,attól függ,milyen kedve van.Basszus ma meg bementem a suliba,és ott beszélgettem a barátnőmmel az unokatesómról,és erre megáll előttem,és kérdezi hogy:A Kevinről van szó(helyes fiú 😘).Mondom:Semmi közöd hozzá!És erre felhívja a haverját,beszél vele,és erre megemlít engem!!De közben meg más lányokkal flörtöl.Ha meg róla van szó,egyből elpirulok.Segítség!

2016. febr. 22. 15:37
 1/2 Fruzs33 ***** válasza:
Ha tetszik neked miért nem mondod meg neki?
2016. febr. 22. 20:12
 2/2 A kérdező kommentje:
De hogyan mondjam meg?Cső,tetszel,szia??
2016. febr. 29. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!