Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akibe már lassan 2 éve szerelmes vagyok. Ezt a barátnőm tudja, de ennek ellenére úgy nyomul rá ahogyan csak lehet. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindig elpirul ha hozzászól, minden dolgot megtesz neki csak, hogy rohadtul nem veszi észre hogy én is élek. Nem akarom megbántani. A srác egyébként szerintem kedveli, de sokszor olyan mint ha csak ki akarná használni. Velem ilyet soha nem csinált.2015. dec. 4. 20:43
1/10 anonim válasza:
Ha ezt tudja, és ennek ellenére is csinálja, úgy, hogy te is látod, akkor nyilván rosszindulatú valamilyen szinten. Szerintem mindenképp a lánnyal kéne megbeszélned, hisz csak így lehet megoldani a problémát :)
2/10 anonim válasza:
Ennyi erővel ő is mondhatná ezt, hisz neki is tetszik. Te is tudod, hogy neki tetszik.
3/10 anonim válasza:
Az első válaszíróval értek egyet. A lánnyal van baj, mert ha a barátnőd, akkor szándékosan előtted szemétség ilyet csinálni. Ha a barátnőd árnyékában maradsz nem fog észrevenni.
Sok sikert!
4/10 anonim válasza:
csak hogy tudd a nem szeret téged !!!!!!!
vagyis a barátnődet !!!!
tisztelettel: valaki aki jól ismer
5/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ki vagy!!!
2016. febr. 6. 17:36
6/10 anonim válasza:
én is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7/10 A kérdező kommentje:
XDDD
2016. febr. 6. 17:44
8/10 anonim válasza:
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
9/10 A kérdező kommentje:
:D
2016. febr. 6. 17:46
10/10 A kérdező kommentje:
Szevassz
2016. febr. 6. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!