Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mell R. Ákos kérdése:
Szerelmes vagyok egy lányba, aki utál engem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba az osztályomból aki nem kifejezés hogy utál. Legalább is így látszik. 14 éves egészséges "férfi" vagyok, 8. osztályos. ~3-4 éve bele szerettem egy lányba akivel 1 évig barátok voltunk. (Nem jártunk.) Igazán csak 7. osztályban tudatosult bennem hogy bele szerettem, de amikor lenne is esélyem "közeledni" felé, akkor mindig meg állít az, hogy mi van ha még jobban meg utál? Az utóbbi 6 hónapban "őrlődtem" az ügyön.. Kerestem más témákat, mindenhol azt írják hogy verjem ki a fejemből, de én nem akarom, sőt talán nem is tudnám. Ragaszkodó típus vagyok, viszont ügyelek arra hogy senkire se akaszkodjak rá túlságosan. Általában csak akkor beszélek ha hozzám szólnak.
Minden választ szeretettel várok! Kérlek segítsetek, ha van ötletetek!
Ez elég régóta van, tehát már nem leszel sokáig szerelmes. Viszont miért feltétel az, hogy valamit egyáltalán tenned kell? Hagyjad, aztán ennyi. Még kisfiú vagy, ráérsz ezzel foglalkozni. 14 évesen én a fán voltam és játszottam, nem a csajokkal foglalkoztam. Egyszerűen hagyjad. Ha meg nem akarod, akkor egyszerűen elhívod hétvégén moziba, vagy mászkálni az éjszakában és ennyi. Ilyen baromi egyszerű, ha már ismered.
2015. dec. 2. 19:24
2/11 anonim válasza:
Ki vagy használva alaposan. Hogy tudsz egy olyan lanyba szerelmes lenni aki szarba se vesz? Vagy nem utál csak tetteti? Nem bántani akarlak de elszomorító h olyanba képesek egyesek belezugni aki a kisujját se mozditana.
Amúgy lehet hogy nem is vagy belé szerelmes, csak a megszallotja vagy ( ez olyankor alakul ki ha nincs mire gondolni )
2015. dec. 2. 19:25
3/11 A kérdező kommentje:
Örülnék ha a kérdésre válaszolnátok nem pedig engem kritizálnátok. Eleve nem akartam ide kérdést fel tenni de úgy látszik legközelebb semmilyen témában nem fogok itt segítséget várni.
2015. dec. 3. 14:20
4/11 A kérdező kommentje:
Amúgy felvilágosítás amit nem írtam oda. Én a személyiségébe szerettem bele, mert rendkívül kedves tud lenni. Anno amikor bele szerettem akkor még velem se utálkozott. Most is sikerül néha normális pillanataiban elcsípni, jól lehet vele beszélgetni amikor nem jön rá az utálkozás. Persze ez nagyon ritka.. Az pedig nem tartozik a kérdésembe hogy kritizáljatok a korom miatt. Köszi.
2015. dec. 3. 16:40
5/11 anonim válasza:
Figyelj, én 13 vagyok, én is voltam már szerelmes, és mindegyik volt barátnőmmel a mai napig beszélgetek fb-n. Amúgy amikor nem utálkozik akkor használd ki a pillanatot, ha mered akkor csak csókold meg de ha nem akkor mond el neki mosolyogva hogy mit érzel iránta, de nem röhögve. Ha szerencséd van akkor jól fogadja, ha meg a csóknál van szerencséd akkor visszacsókol. Mondjuk az utóbbit nehéz lenne kivitelezni, mert 1: tanár ne lássa 2: ne legyen utálós hangulatba 3: ő is viszonozza. Sok sikert!:D
2015. dec. 3. 18:06
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a választ! Úgy tűnik a velem egykorúak könnyebben megértik a helyzetet :) A csókolózós színdarabot nem igazán kísérelném meg de amúgy ha majd el kapom egy normális pillanatában meg próbálom el mondani. De ezt is nehéz kivitelezni mert ha szünetben teszem és valahogy az osztályom fülébe jut akkor enyhén szólva hetekig fognak azon rágódni. (Az osztályom rendkívül sokat tud csámcsogni egy-két dolgon) viszont akkor majd meg próbálom el csípni miközben megy haza és jó kedvében van. Még egyszer köszi a választ!
2015. dec. 3. 20:30
7/11 anonim válasza:
(még mindig én vagyok(13)) Szívesen, amúgy miért utál?
2015. dec. 4. 06:53
8/11 A kérdező kommentje:
Az egy jó kérdés.. Lehet valamivel meg bántottam régebben (milyen ironikus, mindig próbáltam mindenkivel olyan kedves lenni amennyire csak lehet. Remélem azért nem a megbántós eset.) Amúgy azóta kaptam tanácsokat ismerőseimtől, azt mondták mennyek biztosra hogy utál-e és hogyha biztos vagyok abban hogy utál akkor kérdezzem meg tőle hogy miért utál, és hogy tudnék-e változtatni rajta. Azt is mondták bármit hallok ami nem igaz ne kezdjek el kabarézni (amúgy sem tenném) mert nem akarom hogy szánalmasnak tűnjek. Szerintük a szerelmet vallás túlságosan is hirtelen lenne, ha semmit se tudok éppen. De amúgy tényleg köszi a válaszokat :D :)
2015. dec. 4. 13:13
9/11 anonim válasza:
Igaz, kicsit hírtelen lenne, de ha ezt választod akkor éreztesd vele hogy tetszik, szereted ne vágd hozzá hogy: "Szép a pofád, mostmár járunk?" :D. Komolyra fordítva a szót, ha észre veszed hogy nem utálkozik olyan sokat akkor valószínűleg ő is kedvel. De szerintem mielőtt megteszed, az előtti este gondolkozz hogy mit csinálj, de sose tervezd! Mert akkor nem az lesz amire számítasz! Szöveget se gyakorold be mert elfelejted, amit mondasz neki az szívből jövő legyen. (am még mindig ugyanaz vagyok:D)
2015. dec. 4. 14:26
10/11 A kérdező kommentje:
Nem gyakorolnám be alapból. Ha ugyan azt a szöveget gyakorolnám nagyon hallatszana hogy jézus ezt mennyi ideig tanulta a srác, és attól szánalmasnak tűnnék. Szerintem elég az hogyha meg kérdezek tőle egy-két dolgot amikor tudok és az alapján formálom magamat, illetve a lányban alkotott képet rólam. Ki tudja, ha jól sikerül akkor még "támadó" esélyem is lesz, és esetleg fel szedem még ballagás előtt. De ha nem sikerül akkor csak azzal próbálkozhatok hogy elfelejtem. Ezt viszont nagyon nem akarom :/ Köszi a választ megint! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!